פילדלפיה – וושינגטון ווזיארדס 95:120 (0:2 בסדרה לפילי)
בניגוד למשחק הראשון, הוויזארדס פיגרו לכל אורך המשחק וברבע האחרון התקשו למצוא את הטבעת, כשקלעו 15 נקודות בלבד. הסיקסרס, שדייקו ב-43 אחוזים מחוץ לקשת, המטירו 71 נקודות כבר במחצית הראשונה ולא בדיוק התקשו בדרך ל-0:2 צפוי בסדרה. גו'אל אמביד סיים משחק סולידי עם 22 נקודות, 7 ריב' ו-3 אס' ואליו הצטרף בן סימונס, שבניגוד למשחק הראשון, הפעם סיפק 22 נקודות, 9 ריבאונדים ו-8 אס' ב-29 דקות על הפרקט.
View this post on Instagram
בצד השני, בראדלי ביל אומנם הצטיין עם 33 נקודות, אבל דווקא ראסל ווסטברוק רשם משחק חלש עם 10 נקודות ו-11 אסיסטים. ואם זה לא מספיק מלך הטריפל-דאבלים בכל הזמנים, הספיק להיפצע בקרסול לקראת הסיום ובירידה מהפרקט, היה שותף למיני תקרית כאשר נתקל באוהד שהשליך עליו פופקורן. המשך יבוא.
רק בריאות ראסל 🙏🙏 https://t.co/5Z90cSsAQ1
— Washington Wizards 🇮🇱 (@washwizardsil) May 27, 2021
ניו יורק- אטלנטה 92:101 (שוויון 1:1 בסדרה)
תגידו מזל טוב לקבוצה מהתפוח הגדול, שהשיגה ניצחון פלייאוף ראשון מאז מאי 2013. במחצית הראשונה, ההוקס המשיכו את היכולת מהמשחק הראשון והובילו כבר ב-13 נקודות הפרש, אבל ברבע השלישי הניקס הצליחו לחזור ובדקות הסיום, ריצת 0:7 בהנהגתו של דרק רוז הבלתי נגמר, סיימה את הסיפור. רוז הנהדר הוביל את הניקס עם 26 נקודות, השחקן המשתפר של העונה ג'וליוס רנדל הוסיף 15 נקודות ו-12 ריבאונדים, אר ג'יי בארט הוסיף 13. מנגד, טריי יאנג סיים את המשחק עם 30 נקודות ודיאנדרה האנטר המטיר 18 נקודות משלו.
יוטה - ממפיס 129:141 (שוויון 1:1 בסדרה)
הקבוצה, שסיימה את הליגה עם המאזן הכי איכותי, השיגה ניצחון ראשון בפלייאוף 2021 בזכות מחצית ראשונה מופלאה בה שחקניה צלפו 19 שלשות והובילו בה כבר ב-19 נקודות. במחצית השנייה, האורחים הצילו לגרד את ההפרש עד שלוש נקודות בלבד, הרבה בזכותו של ג'ה מוראנט, שבמשחקו השני בפלייאוף, שבר את שיא המועדון למשחק פלייאוף עם 47 נקודות.
View this post on Instagram
דונובן מיטשל, שחזר מהפציעה חד, הוביל את קלעי המנצחת עם 25 נקודות. רודי גובר הוסיף דאבל דאבל של 21 נקודות ו-13 ריבאונדים. מייק קונלי רשם דאבל דאבל משלו, עם 20 נקודות ו-15 אסיסטים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו