"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אנסו פאטי כיבה את הנרות בחגיגות יום ההולדת של רוברט לבנדובסקי

הפולני חגג יומולדת 34 בניצחון של ברצלונה על ריאל סוסיאדד עם צמד שערים ובישול • פדרי: "הוא אולי בן 34 אבל משחק כמו בן 20" • גם אנסו פאטי שעלה מהספסל נצץ

,עודכן
0השמעה
לבנדובסקי ופאטי חוגגים, צילום: AP

בספרד מתרגשים מהניצחון של ברצלונה על ריאל סוסיאדד.הקבוצה של צ'אבי הרשימה אמש (ראשון) כאשר גברה על היריבה 1:4.

לבנדובסקי מתחיל להפגין בלה ליגה את מה שהפגין כבר אינספור שנים בבונדסליגה ובנבחרת שלו. אתמול, הוא חגג יומולדת 34 והצטיין עם שני שערים (אחד תוך 46 שניות) ובישול.פדרי, הספרדי הצעיר אמר לאחר המשחק: "לבנדובסקי אולי בן 34, אבל הוא משחק כמו מישהו בן 20"

ROBERT LEWANDOWSKI SCORES HIS FIRST BARCELONA GOAL AFTER JUST 46 SECONDS 👑pic.twitter.com/qh71KgguGF

— GOAL (@goal)August 21, 2022

מי שעוד הרשים היה אנסו פאטי.הוא התחיל על הספסל, אבל צ'אבי חיפש פתרונות, והוא מצא אותם.במצב של 1:1 על לוח התוצאות, הכוכב הצעיר סידר לדמבלה ולבנדובסקי בישולים, ולאחר מכן הוסיף גם שער משלו. "ההשפעה שלו על ברצלונה הייתה אכזרית", פירגנו לשחקן לאחר משחק.

פאטי. צמד בישולים ושער מהספסל,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר