"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התמונה שהסעירה את הרשת: מאור ומירן בוזגלו הדהימו את העוקבים
הכדורגלן בדימוס והאישה שאיתו, שהפכה בשנה האחרונה לגורו ליוגה, החליטו לפנק את הגולשים הנאמנים בתמונה יוצאת דופן במיוחד • נשארו פעורי פה
מירןבוזגלו. עובדת עם מאור על הזוגיות

התמונה שהסעירה את הרשת: מאור ומירן בוזגלו הדהימו את העוקבים

הכדורגלן בדימוס והאישה שאיתו, שהפכה בשנה האחרונה לגורו ליוגה, החליטו לפנק את הגולשים הנאמנים בתמונה יוצאת דופן במיוחד • נשארו פעורי פה

, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מירן ומאור בוזגלו,המורה ליוגה והכדורגלן שפרש בדרמטיותלטובת קריירה של פרשן ודי ג'יי, מצאו לעצמם זמן לפתח את היחסים. וכל זאת אחרי שמירן שהפכה בשנה האחרונהלגורו ליוגה. התבלבלתם? קבלו תקציר קל.

השנה האחרונה הייתה אינטנסיבית במיוחד עבור מאור ומירן. הוא פרש מכדורגל אחרי לא מעט כותרות והפך לדי ג'יי במועדוני לילה. היא פיתחה את עסקי היוגה שלה ומתחביב הפכה את הספורט לעבודה של ממש, בצורת שעורי און ליין לבנות ישראל.

מדי פעם היא מפנקת את גולשיה הנאמנים בתמונות מיוחדות אבל הפעם היא סחפה לתרגול גם את מאור בתמונות שכמובן תועדו ברשתות. כמובן שהגולשים לא חיכו הרבה ואלפי תגובות החלו לזרום בעקבות התמונה הזוגית, שנראית כמעט בלתי אפשרית לביצוע גם עבור חובבי הספורט הגדולים.

אז מסתבר, שבוזגלו עדיין בכושר והרי לכם תמונה ששווה אלף מילים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...