"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

יעל שלביה חזרה לאהבה ונבהלה מהמצלמות (וידאו)

בריאיון בהשקת הקמפיין החדש של אפריל, שלביה סיפרה על השנה לבד, הזוגיות עם לאנס סטרול, עולם הפורמולה 1 והרגע שבו הבינה שהיא צריכה לכבות את הרעש

עומר איסוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Loading...

יעל שלביהחזרה לזוגיות, אבל גילתה די מהר שגם אהבה גדולה לא תמיד מסתדרת עם כל המצלמות. בריאיון לעומר איסוביץ'בהשקת הקמפיין החדש של אפריל, שלביה דיברה על הזוגיות עם נהג הפורמולה 1לאנס סטרול, על השנה שבה היתה רווקה, ועל הפחד לחזור שוב למקום הכי פומבי שיש. כן, גם בעולם הסלבס מתברר שלפעמים צריך רגע בלי פלאשים.

"הייתי צריכה רגע לעצמי"

שלביה הגיעה להשקת הקמפיין החדש של אפריל, וסיפרה על הקונספט שמחבר בין ריח למצב רוח. מהר מאוד השיחה עברה מהריחות לדייטים, ומשם לזוגיות החדשה שלה.

איך זה מרגיש להיות שוב בזוגיות אחרי שנה שבה כולם שאלו על הרווקות שלך?
"הזוי. עברתי שנה כזאת של רווקות, שבאמת עשיתי עם עצמי. הייתי צריכה את הזמן הזה רגע לעצמי, להבין מי אני, להבין מה אני רוצה".

יעל שלביה ולאנס סטרול במירוץ פורמולה 1 בקנדה, 24 במאי 2026 , Graham Hughes/The Canadian Press via AP
יעל שלביה ולאנס סטרול במירוץ פורמולה 1 בקנדה, 24 במאי 2026, צילום: Graham Hughes/The Canadian Press via AP

לדבריה, דווקא אחרי שנה שבה התרגלה להיות לבד, החזרה לזוגיות לא היתה פשוטה. "לא ידעתי איך אני עוד פעם ניגשת לדבר הזה ופותחת את הלב שלי בפני מישהו", סיפרה. "אצלנו זה קרה מאוד לאט. זה היה המון עליות וירידות עד שנפתחתי. הייתי כמו קקטוס".

"לא הבנתי שאני הולכת לקבל את החשיפה הזאת"

הזוגיות עם סטרול הביאה איתה גם צד פחות רומנטי: חשיפה בינלאומית, מרוצים והרבה מצלמות. שלביה סיפרה על הפעם הראשונה שבה הגיעה למרוץ כדי לראות מקרוב את העולם שלו, והבינה באיחור קל שהיא נכנסת לאירוע מתוקשר בהרבה ממה שדמיינה.

"אני הגעתי למרוץ הראשון באמת להבין במה הוא עובד", אמרה. "הוא מאוד רצה שאני אבוא ואני אראה את העולם שלו, ואני לא הבנתי שאני הולכת לקבל את החשיפה הזאת. אני לא עשיתי פן בשורש, לא הבנתי מה לובשים לדבר הזה. לא הכין אותי לכלום. הכל טוב, תבואי. זה 300 מצלמות, מיליון אנשים".

יעל שלביה בהשקת הקמפיין החדש של אפריל, צילום: שוקה כהן

שלביה תיארה את החוויה כהצפה של ממש. "אני הייתי בפעם הראשונה בהתקף חרדה. לא הצלחתי להבין מה קורה", סיפרה.

"לא חשבתי שאני אעשה את זה שוב"

שלביה סיפרה שהפערים בין העולמות שלהם דווקא לא מפחידים אותה היום. "האהבה מתגברת על הכל", אמרה. "אני חושבת שדווקא אני והוא יודעים לנהל את זה כל כך טוב. כל אחד יש לו את העולם שלו לגמרי, זה שני עולמות שונים, ואנחנו ממש מאזנים אחד את השני ומבינים אחד את השני".

גם לוח הזמנים, לדבריה, לא שובר אותם. "זה לא לונג דיסטנס, אבל אנחנו מוצאים את הזמן", אמרה. "הלו"ז שלו ממש מתוכנן שנה קדימה וזה דברים שאי אפשר להזיז, אבל אנחנו יודעים לתכנן את הכל ולומדים את זה עדיין על איך להיות כמה שיותר זמן ביחד. אנחנו עושים את זה".

כשנשאלה על העברית של סטרול, היא צחקה וסיפרה שיש עוד עבודה. "אני חושבת שהגיע הזמן לקחת מורה כמו שצריך, לאט לאט", אמרה.

יעל שלביה ולאנס סטרול, צילום: שמור במערכת

"רציתי לכבות את זה"

בחודשים האחרונים שלביה לקחה צעד אחורה מהתקשורת, והיא מסבירה שזה לא היה מקרי. "בתקופה שממש נכנסתי למערכת יחסים, מאוד רציתי לקחת רגע לעצמי ולכבות את זה", אמרה. "לפני שאני הולכת ומדברת בפני העולם על התחושות שלי ועל מה שאני עוברת ועל הכל, זה היה מאוד מדויק לי".

כשנשאלה איך מתמודדים עם כותרות שלא תמיד נמצאות בשליטתה, שלביה שמרה על קו רגוע. "ככה זה בחיים, יש דברים שהם בשליטתנו ויש דברים שהם לא בשליטתנו. לקבל הכל באהבה", אמרה. ואז הוסיפה: "מה שאני יכולה אני מוציאה, ומה שלא זה לא שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...