"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור ריל
דרבי השמלות

יעל מול סשה: הקרב עולה שלב

"יעל בצהוב, סשה באדום: שני צבעים חמים, דומיננטיים, מושכי תשומת לב, אבל כל אחד עובד פסיכולוגית אחרת ומשדרים משהו אחר לגמרי":

,עודכן
0השמעה

דרבי זה טירוף, במיוחד דרבי של אקסיות. למי שלא בטוח מה זה דרבי - זו יריבות מקומית חזקה. לדוגמה מכבי והפועל. יעל בצהוב, סשה באדום: שני צבעים חמים, דומיננטיים, מושכי תשומת לב, אבל כל אחד עובד פסיכולוגית אחרת ומשדרים משהו אחר לגמרי.

שניהם יוצרים נוכחות שקשה להתעלם ממנה. יעל שהגיעה בשמלה צהובה בגוון בהיר ומאוד טרנדי - גוון כזה של צהוב שלא צועק “תסתכלו עליי” אלא "אני בטוב - בלי להתאמץ" ולפי הפסיכולוגיה של צבעים משדר: רכות, שלווה. פתיחות, חיות וביטחון מסוג יותר קליל ונגיש. השמלה של יעל לא מאיימת ולא דומיננטית לעומת השמלה האדומה של סשה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

לפי הפסיכולוגיה של צבעים אדום משדר, נוכחות, עוצמה וכח, תשוקה ומשיכה. שמלה אדומה זו אמרה של נשיות וביטחון, דרמה ודומיננטיות

אז לסיכום הדרבי: שתי נשים, לבושות מעולה (בשונה מהגברים באירוע), לבושות בשני צבעים חמים, שתי אנרגיות שונות לגמרי שמספרות את הסיפור. אחת לבושה בצבע שמרגיש כמו אור שנכנס לחדר והשנייה בצבע שמרגיש שמשתלט על החדר, באופן חיובי. תוצאת סיום של הדרבי - תיקו.

צפו בטור המלא - בראש כתבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו