אמש (שלישי) העלתה פאולה רוזנברג, שעזבה את ישראל לקפריסין אחרי 7 באוקטובר יחד עם בעלה ליאון רוזנברג ושתי בנותיהם המשותפות שילה וארבל, פוסט שבו הודיעה על שינויים משמעותיים ודרמטיים בחייה האישיים.
"זהו, חזרתי לעצמי!?", ספק שאלה ספק קבעה פאולה בתחילת הפוסט שפרסמה לעוקביה. "הפסקתי לעשן, חזרתי לצמחונות, מחר אני פותחת קורס אונליין לקהל הרחב. זהו? חזרתי לעצמי? חזרתי להיות פאולה של פעם? ממממ לא ממש", סייגה.
"בתחילת המהפכה המשטרית חזרתי לעשן אחרי שנים שלא", סיפרה. "עד אז גנבתי סיגריות פה ושם. כמה חודשים אחר כך, בשבעה באוקטובר, חזרתי לאכול בשר. אתמול חזרתי לצמחונות. כבר חודשים שאני מנסה", ציינה ושיתפה גם באתגר שאיתו היא עדיין מתמודדת: "לא חזרתי לגרסה שהייתי מכל כך הרבה בחינות. למשל אשת השיווק שהייתי, זאת שהעלתה סטוריז, פוסטים ותוכן מקצועי כמעט כל יום, ממש לא חזרה אליי מאז שבעה באוקטובר. עוד לא חזרה אליי האנרגיה לשווק".
לבסוף סכימה: "אז לא, לא חזרתי לעצמי, כן עדכנתי גרסה. בגרסה הנוכחית אני לא מעשנת, לא אוכלת בשר, אבל נתתי לעצמי בהגדרות הרבה יותר הרשאות בתחומים אחרים של החיים ואני אעשה את המקסימום עם הגרסה הזו, עד לעדכון הבא".

