"יאחתי": בדרך לבית המשפט

השבוע ב"יאחתי": אשתו על אלירן מתפוצצת, ענבל אלדן על המוקד ומה הסיפור עם רפאלה?

דרורה ויוכי חוזרים לפרק חדש בפודקאסט "יאחתי", רגע לפני שהעונה מסתיימת. בפרק השבועי הם דיברו על כל הסוגיות הבוערות - והיו.

אחד הנושאים הבולטים שעלו בפודקאסט הוא ההתייחסות של אשתו של אלירן להתקרבות בין אלירן לטל בבית. לפי הדברים שהובאו בפרק, היא יצאה נגד טל בעקבות החיבוקים והקרבה הפיזית, ואמרה: "יש לנו קודים נשיים, לא חיבוקים כל היום". הדיון הזה לא נחת משום מקום: כבר בתחילת העונה עלתה שאלה דומה סביב הקרבה הפיזית של אלירן לגל, ועכשיו, כשהפוקוס עבר לטל, הבית שוב מצא את עצמו בתוך אותה שיחה בדיוק.

אם היה חסר לבית ציר חדש של יריבות, הגיעו רפאלה וגל. בפודקאסט הוגדרו השתיים כצ’ילבות החדשות של הבית, אחרי סדרת ריבים שהבהירה שהחיבור שם כבר לא בדיוק על אש קטנה. גם הריב בין רפאלה וענבל על הכיסא נכנס לשיחה, כי בבית שבו כל תנועה מתועדת וכל מקום ישיבה יכול להפוך לסמל, גם כיסא יודע לקבל זמן מסך שלא היה מבייש טאלנט בפריים טיים. שבועיים לפני הגמר, העצבים קצרים, הסבלנות מתקצרת, וכל אחד כבר מחפש לעצמו פינה. הבעיה היא שבבית הזה, גם פינה צריכה אישור ועדת קבלה.

צפו בפרק המלא של "יאחתי" - בראש הכתבה.

דרורה ויוכי אפוליאון, צילום: יאחתי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו