"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

קים והמטבח: נורת' חושפת את האמת

בראיון חושפני עם בתה נורת' ווסט, קים קרדשיאן מודה שלא נכנסה למטבח כבר שנתיים. האם זה סוף דרכו של המאק אנד צ'יז המשפחתי?

מערכת ForReal
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נורת' ווסט , James Devaney/GC Images
נורת' ווסט. צילום: James Devaney/GC Images

קים קרדשיאן יודעת איך לשבור את האינטרנט, אבל כנראה שבמטבח היא לא שוברת שיאים. בראיון משותף למגזיןInterview, בתה הבכורה, נורת' ווסט, העלתה כמה נקודות מעניינות על הרגלי הבישול של אמא.

כשקים שאלה את נורת', "מה את חושבת על האוכל שלי?" התשובה הישירה לא איחרה לבוא: "לא בישלת לנו כבר המון זמן. הפעם האחרונה הייתה לפני שנתיים, בהאלווין."

הפעם האחרונה שבה קים בישלה. משפחת קרדשיאן-ווסט והבת נורת' בשפתון אדום, צילום: צילום: מתוך האינסטגרם של קים

בישול? אולי לא בקרוב

קים, שנראתה מעט מופתעת מהכנות של נורת', הודתה שבתקופה האחרונה היא פחות במטבח. היא אף תיארה את עצמה כ"פוני של טריק אחד", ואמרה שהפעם האחרונה שהיא הכינה משהו היתה מזמן, ומדובר במאק אנד צ'יז, עוף מטוגן ולחם תירס.

נורת' אמנם החמיאה לאוכל של קים, אבל לא שכחה לציין שהחטיף האהוב עליה הוא דווקא משהו הרבה יותר פשוט: מלפפונים עם מלח. חוץ מזה, ב-2023 צ'י, האחות הצעירה, כבר קבעה את מה שכולנו הבנו: "אמא לא מבשלת, יש לנו שף". זה לא סוד שהשפים הפרטיים של המשפחה מככבים בתפריט היומיומי שלהם (ובריאליטי המשפחתי).

נורת' שיתפה גם ברגעים עם אביה, קניה, וסיפרה שהיא לימדה את האחים שלה להתפלל בזמן שהתגוררו בבית עם פסלי "שטן"—כי אין דבר כזה רגע שגרתי במשפחת קרדשיאן-ווסט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...