אנחנו מתחילים להבין למה כ"כ הרבה אנשים אוהבים את המסעדה הזאת

אחרי הקורונה והבלת"מים של "שומר החומות", ב"מגזינו" חזרו לשגרה והמקום החל להתמלא, עד שלפני כחודש פרצה שריפה בסמוך לה והשביתה אותה • ניצלנו את הפתיחה המחודשת כדי לבוא, לטעום ולהתעדכן

true

מסעדת "מגזינו" במנחם בגין בתל אביב הייתה יחסית חריגה בעולם המסעדנות בתקופת הקורונה. בעוד מסעדות רבות נאלצו לסגור את שעריהן, בין אם זמנית ובין אם לאלתר, במסעדה האיטלקית מדרום תל אביב המצב היה דווקא הפוך. בזכות מערך משלוחים מאוד מוצלח ויעיל ומנות המתאימות לקונספט הפופולרי ביותר בקורונה, שליחים רבים צבאו לאורך כל שעות היום על המסעדה שמשעריה יצאו משלוחים רבים, הן של האוכל החם והן של הקינוחים.

עם החזרה לשגרה, השיקה המסעדה תפריט חדש והלקוחות חזרו לשבת עם לא מעט פידבקים חיוביים. לפני כחודש נחתה מכה נוספת על המקום כאשר שריפה שפרצה בסמוך גרמה לפגיעה רחבה בתשתיות שאילצו סגירה מיידית של שבועיים. כעת, כשהתאוששה המסעדה גם מזה, הגענו לבקר, לשמוע על השינויים וכמובן לאכול. צפייה מהנה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר