עוגת ביסקוויטים אביבית עם סוד

הוספנו לעוגה פירות פרוסים וקיבלנו עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה • מה כולנו עושים לא נכון בהכנה? • מיס פטל מסבירה

עוגת בסקוויטים אביבית משודרגת

עוגת הביסקוויטים היא העוגה האולטימטיבית, שתמיד מנצחת, היא גם קינוח וגם ארוחת בוקר וגם ארוחה קלילה ומרעננת אחרי הצהרים שאף פעם לא מאכזבת. הוספנו לה פירות פרוסים, קישטנו וקיבלנו עוגה אביבית שאי אפשר לעמוד בפניה.

מצרכים לתבנית בגודל 20X20 ס"מ

  • מיכל שמנת מתוקה
  • חצי כוס (100 מ"ל) שמנת חמוצה
  • 1/4 כוס סוכר
  • חפיסה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב
  • 250 גרם גבינה לבנה 9%
  • 250 גרם פתי בר
  • פירות העונה, פרוסים (למשל תותים, פטל, ענבים, קיוי, אוכמניות)

אופן הכנה:

  1. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר, אינסטנט פודינג וחלב עד שמתקבלת תערובת קרמית.
  2. מוסיפים גבינה ושמנת חמוצה ומערבבים בעדינות.
  3. מסדרים ביסקויטים בתחתית התבנית. שופכים מעליהם מחצית מהקרם ומיישרים. מסדרים מעל הקרם פירות פרוסים.
  4. מכסים בעוד שכבת ביסקויטים, שופכים מעליה את מחצית הקרם שנותר, מיישרים ומסדרים מלמעלה את שאר הפירות.
  5. מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות להתייצבות, או למשך הלילה.

גיוון:

אני לא נוהגת לטבול את הבסקויטים בחלב. זה הופך אותם לרכים מדי לטעמי. במהלך המנוחה הביסקויטים מתררכים מהתערובת שמסביבם וזה מספיק בשביל לרכך אותם אבל לא מדי. מי שרוצה ומוצא לנכון לרכך עוד את הביסקויטים יכול לטבול את הביסקויטים בחלב. 

לעוד מתכונים של מיס פטל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר