חטיף פצפוצי אורז בטעם חלווה. צילום: טל סיון ציפורין

3 מרכיבים, 3 דקות: נשנוש מתוק וכשר לפסח בקלי קלות

קינוח מוצלח ובריא שניתן לשמור במקפיא ולהוציא ברגעי משבר • באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

[object Object]

פצפוצי אורז בטעם חלווה

מרכיבים:
(16 מנות • תבנית מרובעת קטנה)

  • 2 כוסות פצפוצי אורז
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 4 כפות סילאן

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את פצפוצי האורז, הטחינה והסילאן עד שמתקבלת תערובת דביקה ואחידה.
  2. מרפדים תבנית מרובעת קטנה בניילון נצמד ומעבירים אליה את התערובת. משטחים ומהדקים היטב בעזרת ידיים רטובות. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
  3. לאחר שהתערובת התקשתה לגמרי, מוציאים בזהירות מהתבנית, חותכים לריבועים ומגישים.
  4. את היתרה שומרים במקפיא.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו