להרשים את האורחים: מתכון ללחם טחינה כשר לפסח

לחם טחינה רגיל הוא אחד המתכונים הכי פשוטים להכנה ולבטח אחד הטעימים מהקטגוריה שלו, אז אין סיבה שגם גרסת הפסח שלו לא תהיה כזו • מימי נאמן, מ"מאפה נאמן", עם המתכון המשפחתי שלה

לחם טחינה כשר לפסח, מאפה נאמן, צילום: סטודיו נאמן

מרכיבים:
6 כפות טחינה גולמית
4 ביצים
2 כפות דבש
1 כפית אבקת
קורט מלח
לחם כשר לפסח

הוראות הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים בקערה עד שמתקבלת בלילה דלילה מאוד
2. מחממים תנור ל-180 מעלות
3. מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות
4. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.

בתאבון!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר