"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיים כהן לא חזר בו מהאמירה על אסף גרניט: "סוג של דיקטטור"

בריאיון פתוח לפודקאסט של דורין אטיאס ויונתן גל, השף האהוב חיים כהן פותח על הקריירה, בריאות הנפש, אופנה, מוזיקה והגישה שמלווה אותו גם אחרי עשרות שנים בפסגה • אז מה הוא באמת חושב על המישלן, ולמה כינה את אסף גרניט "דיקטטור"?

,עודכן
0השמעה
"כל שף שמחזיק מסעדות הוא סוג של דיקטטור". צילום: gettyimages, legacyfilms_agency, אריק סולטן

אחד השפים האהובים בישראל,חיים כהן, התארח השבוע בפודקאסט "אש!" של דורין אטיאס ויונתן גל מ"בית הפודיום" לשיחה פתוחה, משעשעת וכנה. במהלך הריאיון הוא דיבר על מרוץ המישלן, היחסים המורכבים עם אסף גרניט, בריאות הנפש, אופנה, ואפילו על החלום הסודי שלו להיות זמר.

"אני לא במרוץ למישלן"

אחד הנושאים המרכזיים שעלו בשיחה היה השיח סביב כניסתו האפשרית שלמדריךמישלןלישראל. בעוד מסעדנים רבים חולמים על הכוכב הנחשק ומשקיעים משאבים אדירים בניסיון לזכות בו, כהן נשמע רגוע הרבה יותר.

לטענתו, הוא לא במרוץ אחר כוכב מישלן, אך בכל זאת הוסיף בחיוך: "אם הוא ידפוק בדלת, אני לא אזמין לו משטרה".

על אסף גרניט: "כל שף הוא סוג של דיקטטור"

דורין אטיאס החזירה לשולחן גם את ההתבטאות שעוררה כותרות, כאשר כהן כינה בעבר את השףאסף גרניט"דיקטטור".

כהן לא חזר בו מהאמירה, אך הסביר את ההקשר המקצועי שלה. "כל שף שמחזיק מסעדות הוא סוג של דיקטטור", אמר. "במשחקי השף אסף הוא המנהל הראשי, והכול מתנהל לפי הדרך שלו. זה סבבה ולא צריך להיעלב מזה".

רגע משעשע נוסף נרשם כשכהן סיפר שדורין נכנסה בו בחריפות בגלל הבחירה האופנתית שלו. והסיבה? זוג סנדלי בירקנשטוק. "לא מצאה פגם אחד מלמעלה עד למטה, הגיעה למטה, הבירקנשטוק".

השף חיים כהן,צילום: אריק סולטן

ומה אמר הגנב?

אחד הסיפורים המשעשעים ביותר שעלו במהלך השיחה עסק ברכב ישן ואהוב שנגנב ממנו. כהן סיפר כי הצליח לשוחח עם האדם שלקח את הרכב ושאל אותו מדוע עשה זאת.

התשובה, לדבריו, הייתה פשוטה להפליא: "מה זאת אומרת? זו העבודה שלי. עניתי לו אה וואלה, צודק". התגובה המפתיעה הפכה את האירוע כולו לאנקדוטה משעשעת נוספת ברפרטואר הסיפורים של השף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר