"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מהמסך לצלחת: ערבי הפופ-אפ של ספיישל "בואו לאכול איתי"
אחרי ההצלחה המסחררת משתתפי תכנית הספיישל יגיעו למסעדת "פופ אנד פופ" ויגישו את מנות הדגל שלהם, יהיה טעים ובעיקר מצחיק

כשסמדי בומבה הגיעה לבשל בפופ אנד פופ

מהמסך לצלחת: ערבי הפופ-אפ של ספיישל "בואו לאכול איתי"

אחרי ההצלחה המסחררת משתתפי תכנית הספיישל יגיעו למסעדת "פופ אנד פופ" ויגישו את מנות הדגל שלהם, יהיה טעים ובעיקר מצחיק

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בעקבות ההצלחה המסחררת של ספיישל פסח "בואו לאכול איתי" בכאן 11, מסעדת Pop & Pope מציעה לקהל הזדמנות לטעום את המנות המדוברות שכיכבו בתוכנית, וכמובן לפגוש את כוכבי הספיישל. השף שחף שבתאי מארח במסעדתו את גל זהבי, סמדי בומבה, ניסן שור ונועה לוי - לשני ערבים בלבד, בתאריכים 9-10 ביוני.

מאחורי הקלעים של הפופ-אפ המדובר מסתתר סיפור של חיבור אנושי מפתיע שנוצר במהלך צילומי התוכנית. "אלה היו צילומים אינטנסיבים של חמישה ימים, יום אחרי יום, ופתאום מצאנו את עצמנו מתגעגעים אחד לשני אחרי שהצילומים הסתיימו," מספר שחף, "החיבורים יצרו אנרגיה מיוחדת וחיבור קולינרי אחר".

גל זהבי,צילום: כאן 11

שבתאי מספר שהרעיון נולד בעקבות התעניינות הציבור: "אחרי השידור קלטנו שכל הזמן שואלים אותנו על משתתפים אחרים מהתכנית. בקבוצת הוואטסאפ שלנו שגל פתח ("אל תבואו לאכול איתי"), כולם שיתפו ששואלים אותם על המשתתפים האחרים. הבנו שיש הרבה עניין, אמרנו אם כל כך הרבה מתעניינים, בואו נעשה יחד משהו". זהבי מצידו מחזק, "שחף התקשר אליי אחרי הפרק הראשון והשני בהיסטריה, 'אתה לא מבין מה קורה, אנשים לא מפסיקים להתקשר למסעדה, רוצים לאכול את האוכל שלנו, שואלים אם אני מוכר את האוכל הזה במסעדה, מה אתה אומר נעשה פופ אפ?' ואני כזה 'מי יבוא לזה?' מהר מאוד זה כבר הפך למשהו עובדתי".

משתתפי ספיישל בואו לאכול איתי,צילום: צילום מסך

ההשתפות בתכנית, מעדים שבתאי וזהבי, עשתה להם רק טוב. מסעדת פופ אנד פופ, זוכה לבאזז חיובי מאז השידור, וגם זהבי, לא האמין שלמסך הטלוויזיוני עדין יש כזאת השפעה. "אני חייב להגיד שמהרגע שבואו לאכול איתי שודרה, אני לא נח לרגע", הוא מספר, "עלו לי 7,000 עוקבים, זה הביא קהלים חדשים, אחרים, יותר בוגרים. התגובות ברחוב, זה מטורף, איזה מנעד רחב של צופים יש בזה. המון אהבה חדשה ברחוב, המון לקוחות חדשים וישנים. חוויה מדהימה".

שחף שבתאי,צילום: כאן 11

התפריט המיוחד יכלול את המנות הכי מדוברות מהתוכנית, כשכל משתתף מביא שתי מנות מהרפרטואר שלו:גל זהבייגיש את הסשימי המפורסם"האמולסיה שנשברה לי"- סשימי אינטיאס עם רוטב פלפלים מותססים, וכן את מנת"מה לא ככה שף?"- פילה בר ים בגריל על קרעי סלק צלוי עם רוטב בר בלאן;סמדי בומבהתכין את ה"דואט מז'וזין" - סרדינים ממולאים על מצע זיתים שבורים ועגבניות שרי, וכןצלעות כבש על מצע של בצל מקורמל וטראפש;ניסן שוריפנק את הסועדים עםמרק פו וייטנאמיוטאקו בשר פקיילה,שחף שבתאייגישפורל מנחל הדן עם קוויאר ואספרגוס, וכןאסאדו הונג קונג, ונועה לוי,המנצחת הגדולה של הספיישל, תסגור עםלחי בקר צרובהוקינוחפלאן מקדמיה.

פורל מנחל הדן של שחף שבתאי,צילום: גל זהבי

שבתאי טוען שהרכב המשתתפים הייחודי הוא שיצר את סיפור ההצלחה: "הליהוק הזה הוא חיבור של כל התמהיל של הקולינריה הישראלית היום – זה לא רק שפים, זה שף, וזה כוכב רשת, וזה מבקר אוכל וריאליטי. קבוצה של אנשים שכל אחד הוא משהו אחר, ופתאום מכירים את האנשים מאחורי המקלדת ומאחורי המסך, מגלים אנשים, מגלים תרבויות, מגלים סיפור אחר".

גם הערבים המיוחדים, כמו התכנית כולה יצרו לא מעט רגעים הומוריסטים בין המשתתפים: "המסעדה שלי זאת מסעדה אסייתית, פתאום הם נכנסו למטבח שלי, סמדי מלמדת את הסינים לבשל את האוכל שלה, זהבי עושה שם טיקטוק, היה מצחיק," אומר שבתאי.

מרק פו ויאטנמי של ניסן שור,צילום: גל זהבי

זהבי שיתף בכנות, כי עבורו האירוע מהווה אתגר מרגש: "אני מרגיש אחריות ומחויבות כפולה ומכופלת, זאת לא מנה שהעליתי או מתכון, זה אנשים שבאים לאכול את האוכל שלי. יהיה מעניין לראות מה קורה בשולחנות".

קבוצת הוואטסאפ "אל תבואו לאכול איתי",

Pop & Pope
הארבעה 28 תל אביב, קומה 14
שני-שלישי, 9-10 ביוני, החל מ-18:00

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו