המסעדה האיטלקית האהובה הופכת לכשרה

רשת המסעדות פאט ויני הופכת מסעדה ראשונה לכשרה • ברגר קינג מחלקים צ'יפס במתנה • חגיגה לטבעונים בדיזנגוף סנטר • אסייתית חדשה ומסקרנת בקדימה-צורן • ועוד חדשות טעימות

פאט ויני הופכת כשרה. צילום: אסף קרלה

פאט ויני חדרה הופכת לכשרה
פאט ויני חדרה הופכת לכשרה חלבית ומעדכנת את התפריט בהתאם. זו המסעדה הראשונה של הרשת האיטלקית שהופכת לכשרה. במנות המומלצות: קרפצ'יו דג לבן (59 שקלים); פיצת פלרמו (חציל שרוף וזיתי קלמטה - 69 שקלים); פסטה סלמון קרמה עם לינגוויני ירוק (91 שקלים); וניוקי פטריות וערמונים (84 שקלים).

פאט ויני, קניון מול החוף וילג', חדרה

מזמינים ארוחה - מקבלים צ'יפס במתנה, צילום: יח"צ

ברגר קינג משדרגת כל ארוחה עם צ'יפס במתנה
מהיום ועד 21 בדצמבר, בהזמנת כל ארוחה מהתפריט של ברגר קינג ישראל - מקבלים במתנה מנת צ'יפס בגודל גדול. המבצע יהיה זמין בכל סניפי הרשת (למעט הסניפים בשדות התעופה) והוא תקף בישיבה במסעדה או באיסוף מהסניף ובמשלוחים.

רשת ברגר קינג ישראל

לימאני ויקב אמפורה, צילום: דודו מויאל

שיתוף פעולה קולינרי בין מסעדת לימאני ליקב אמפורה, קיסריה
לימאני שבנמל קיסריה חברה ליקב אמפורה מכרם מהר"ל ומציעה עד 24 בדצמבר תפריט ים תיכוני מיוחד המבוסס על חומרי גלם מקומיים - כאשר לכל מנה מותאם יין של היקב. צמד דוגמאות: סלט קרודו (נתחוני מוסר ים, עלים ירוקים, עגבניות שרי, בצל, פרוסות קלמנטינה ושקדים על יוגורט יווני - 68 שקלים) - מומלץ בליווי יין אמפורה גראנש בלאן 2023 (42 שקלים לכוס); וסטיפדו זנב שור (נתחי זנב שור עם ציר בקר, יין אדום, תפוחי אדמה וירקות שורש - 128 שקלים) - מומלץ בליווי יין ריטון רוז' בלנד 2020 (48 שקלים לכוס). בלימאני מציעים יחד עם הארוחה גם אפשרות למסלול טעימות - עם חצי כוס יין מכל היינות המוצעים לליווי המנות במחיר של 110 שקלים.

לימאני, נמל קיסריה

סתיו בעמק בראסרי, צילום: שני הלוי

תפריט סתיו בעמק בראסרי
עמק בראסרי שבמשמר השרון משיקה תפריט סתווי שעליו חתום השף עידו פיינר, ובו מככבות מנות שמשלבות שמן זית ראשון המסיק, דבש ממכוורת אופיר ושלל ירוקים רעננים. בהיצע: ברוסקטת תבשיל ירוקים (בצל, שום, חמאה, פרמזן ושמן זית); ריזוטו סלק (שמנת חמוצה ושמיר); רוסטביף בקר (סלסת פלפלים, ויניגרט דבש וחרדל); וחזה עוף סופרים (עירית, תפוח אדמה וארטישוק ירושלמי צלויים).

עמק בראסרי, מתחם דור אלון, קיבוץ משמר השרון

 

טבעוני סנטר - גודנגר בורגר, צילום: יח"צ

פסטיבל האוכל הטבעוני בסנטר, תל אביב
פסטיבל האוכל הטבעוני של דיזנגוף סנטר חוזר בפעם השנייה. בין 16 ל-18 בדצמבר (שני עד רביעי בשבוע הבא) יפעלו במקום לא פחות מ-50 דוכנים של מסעדות מרחבי הארץ, שיציעו מנות טבעוניות עם טוויסט של חדשנות וקיימות - כולל כמה שיתופי פעולה מסקרנים דוגמת דוכן משותף של ד"ר שקשוקה ו-Yo Egg, וחבירה של האסייתית הטבעונית סשימי חיפה לרידיפיין מיט. עוד בהיצע: דוכנים של קלקידן - המסעדה האתיופית הטבעונית מפרדס חנה; Vegan Express ממצפה רמון; וגם אפשרות ללגום את משקה השקדים החדש בטעם טורטית של אלפרו.

גם בלו"ז: הרצאות וסדנאות בישול עם אושיות קולינריות כמו שיראל ברגר ממסעדת OPA ונדיה אליס, ומכירה של מוצרי קוסמטיקה טבעוניים.    

שוק האוכל של דיזנגוף סנטר, דיזנגוף 50 תל אביב. שעות פעילות: 21:30-12:00

אסיאן קלאב, צילום: אסף קרלה

חדש בקדימה-צורן: אסיאן קלאב
ברוכים הבאים למועדון. אסיאן קלאב (Asian Club) היא מסעדה אסייתית חדשה בקדימה-צורן - שיתוף פעולה נוסף בין קבוצת מסעדות איינשטיין לבין דלי אסייתי הוותיקה שבהוד השרון. על התפריט אחראי השף מידד סטבינסקי מדלי אסייתי, והנה כמה טעימות, ממש על קצה הצ'ופסטיק, מהתפריט המגוון: טאקו נורי (אצה פריכה, טרטר טונה, אורז ואבוקדו ברוטב פונזו ואיולי ואסאבי - 26 שקלים); באן קלאב (לחמנייה מאודה במילוי בקר מפורק, שקדים, רוקט ומיונז יפני - 48 שקלים ל-3 יחידות); רול שירו (דג לבן בטמפורה, ספייסי מיונז, אבוקדו, קנפיו ובצל ירוק עטופים באבוקדו ופוריקקה - 56 שקלים), ובננה לוטי לקינוח (48 שקלים).

אסיאן קלאב, האופה 1, קדימה-צורן
בתקופת ההרצה המקום פועל בשעות 16:00-23:00, בהמשך ייפתח החל מ-12:00 ויציע תפריט עסקיות

תפריט ראמן באוטוטו, צילום: יח"צ


תפריט ראמן באוטוטו, רחובות
 
מי ביקש ראמן ולא קיבל? אוטוטו האסייתית שברחובות חוגגת את תחילת החורף עם פסטיבל ראמנים מהבילים וכשרים. ממתינים לכם בקערות: ראמן פרגית (ציר מרק עוף ומיסו, נתחי פרגית, אטריות סובה, פטריות וביצה חצי רכה - 64 שקלים); ראמן בשר וסצ'ואן (ציר עוף ומיסו, בשר טחון עם שלושה סוגי פלפלים, פטריות, אטריות סובה וביצה - 64 שקלים); ראמן אסאדו (ציר בקר מעושן ומיסו קוג'י, אסאדו בבישול ארוך, פטריות, אטריות סובה כוסמין וביצה - 68 שקלים); ראמן צמחוני (אטריות סובה, ציר פטריות ומיסו לבן, טופו פריך, פטריות, אצות וביצה - 59 שקלים); וראמן אסאדו הויסין (בשר אסאדו במרינדת הויסין וסויה, ציר בקר מעושן, פטריות, אטריות סובה קוסמין, אצות וביצה - 68 שקלים).

אוטוטו, אלי הורוביץ 4, רחובות. כשר

משקאות חורף בקפה גן סיפור, צילום: יח"צ

חורף בקפה גן סיפור, רחבי הארץ
רשת קפה גן סיפור מחזירה את תפריט משקאות הסחלב שלה לקראת החורף, וזו ההזדמנות שלכם להתחמם עם שילובים מסקרנים כמו סחלב אספרסו, סחלב שוקולד, סחלב לוטוס (בטעם ריבת חלב עם בעוגיות לוטוס), סחלב התותים של אריה (ריבת תות, מקלות מרנג וקרמבל), וגם סחלב קלאסי.

מחפשים משהו לנשנש ליד הסחלב? הרשת גם משיקה תפריט חורף חדש עם מנות כמו פונדו גבינות ונזיד מינסטרונה, שמגיעות בקערת לחם כפרי.

קפה גן סיפור - חולון, הוד השרון, קריית אונו, הרצליה, ראשון-לציון, אשדוד (כשר), ירושלים (כשר) ונס-ציונה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר