"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי שנה בלבד: אלקטרה בדרך לסגור את סניפי סבן אילבן

רשת חנויות הנוחות הבינלאומית הוקמה בארץ עם הבטחה להביא עמה טעמים חדשים ובשורה לצרכנים הישראלים • כעת פורסם בדוחות של החברה כי היא פועלת להפסקת פעילותה • במקביל נבחנת אפשרות להכנסת משקיע לפעילות

,עודכן
0השמעה
סבן אילבן בדיזנגוף סנטר תל אביב. צילום: קוקו

אלקטרה מוצרי צריכה הודיעה כי היא מתכוונת לסגור את סניפיה בישראל של "סבן אילבן", רשת חנויות הנוחות הבינלאומית. השקת הרשת בארץ נעשתה לפני כשנה בלבד על ידי הזכיינית אלקטרה צריכה, אלא שהחברה הסבירה בדוחותיה כי היא תפעל לסגירה משמעותית של פעילותה.

בדו"ח נכתב: "בתקופת הדוח בחנה החברה את המודל העסקי של הפעלת חנויות תחת המותג Eleven.7 - כפועל יוצא מכך החלה החברה במהלך הרבעון הרביעי לשנת 2023 בפעולות לסגירה משמעותית של הפעילות, זאת במסגרת תהליך רה ארגון הכולל צמצום עלויות, לרבות כוח אדם וסגירת סניפים", עוד נכתב כי: "לצד האמור לעיל, בוחנת החברה אפשרות להכנסת משקיע לפעילות".

נסגרת אחרי כשנה,צילום: קוקו

לפי המסמך, כבר בתקופת הכנת הדוח סגרה החברה שני סניפים והיא פועלת לצמצום וסגירת סניפים נוספים.

מדובר במותג החנויות הכי גדול בעולם, שאמור היה להביא בשורה ברמת החוויה והמוצרים המוצעים בו גם לישראל. שני סניפי הרשת שנסגרו, מתוך עשרה שפתחה מאז הקמתה, שכנו בתל אביב.

אלקטרה כבר שינתה בעבר את אסטרטגיית הרשת, כאשר הכוונה הייתה לצמצם פעילות בתל אביב ולהמשיך לפעול בגוש דן ובשרון, על רקע שוק צפוף בעיר המרכזית. מנכ"ל הרשת, אבינועם בן מוחה, התפטר חצי שנה לאחר הקמת הרשת.

אמורה הייתה להיות בשורה,צילום: קוקו

צביקה שוימר, מנכ"ל אלקטרה מוצרי צריכה, אמר בעת השקת המותג ש"סבן אילבן תהיה שחקן משמעותי בחנויות הנוחות ובקיוסקים בישראל. אנחנו מדברים על מאות חנויות בישראל. נגיע לכל חלקי הארץ ובכל מקום נבצע את ההתאמה הנכונה. נתחיל מתל אביב".

עוד הוא הוסיף: "אי אפשר לפתוח מאות חנויות בחודש או בשנה. זו היסטוריה שמגיע שחקן כמו סבן אילבן לישראל והשקענו המון זמן בפיתוח הטעמים. כאמור נפתח מאות סניפים ולא אלפים. בטווח של שלוש שנים - ארבע שנים, נגיע לכמות הזו כדי לשמור על הרמה הגבוהה ועל הטעמים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר