"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מקדונלד'ס מציעה: ארוחות לכל החיים בדולר אחד
ענקית המזון המהיר תאפשר ללקוחותיה להיכנס להגרלה של כרטיס הזהב המקנה ארוחות בחינם למשך חמישים שנה • מדובר בקידום מיוחד לכבוד חג המולד, ולצערנו הוא יהיה תקף בסניפי הרשת בארה"ב בלבד
מקדונלדס. אין כמו ביג מק אחד, או שמונים.| צילום: אי.פי

מקדונלד'ס מציעה: ארוחות לכל החיים בדולר אחד

ענקית המזון המהיר תאפשר ללקוחותיה להיכנס להגרלה של כרטיס הזהב המקנה ארוחות בחינם למשך חמישים שנה • מדובר בקידום מיוחד לכבוד חג המולד, ולצערנו הוא יהיה תקף בסניפי הרשת בארה"ב בלבד

,עודכן
0השמעה

לכבוד עונת החגים בארצות ברית, רשת מקדונלד'ס החזירה לחיים מבצע מיוחד שיזכה שלושה זוכים מאושרים בכרטיס זהב שמעניק ארוחות בחינם בכל סניפי הרשת לכל החיים. ואם זה לא מספיק מגניב, הזוכה יקבל שלושה כרטיסי זהב דומים שיוכל לחלק לכל מי שיבחר.

על מנת להיכנס להגרלה, לקוחות יוכלו להוסיף דולר בודד להזמנה שלהם, וכל הזמנה תזכה את הלקוח באפשרות נוספת להיכנס להגרלה. הכרטיס הוצג לראשונה בשנות ה-90, ובין מחזיקיו נמצאים אילי הון מפורסמים כמו ביל גייטס ווורן באפט, שקנו את הכרטיס בכספם. עם זאת, למרות ההילה הנחשקת סביב הכרטיסים המסתוריים, בשנת 2018 הרשת הגבילה את השימוש בהם לשתי ארוחות בשבוע למשך 50 שנה.

"המעריצים שלנו תמיד היו מרותקים מההילה של כרטיס הזהב ותהו אם המוצר אכן קיים. עכשיו, אנחנו הופכים את אגדת מקדונלד'ס הזו למציאות ונותנים למעריצים של את מתנת החג האולטימטיבית, אפשרות לזכות בכרטיס כזה, ולחלוק כרטיסים נוספים עם חברים ומשפחה", הכריז טריק חסן, ראש מערך השיווק של ענקית המזון המהיר בארצות הברית.

לא אגדה, כרטיס הזהב של רשת מקדונלדס,צילום: יח"צ

הרשת לא מסתפקת רק בכרטיס הזהב כקידום לקראת החגים, ומציעה גם מתנות זמינות יותר עבור כלל האוכלוסייה כמו גרבי מקנגטס ועליוניות עם הדפסים של מוצרי החברה, שמגיעים עם מבצעים משתלמים במיוחד על כלל מוצרי הרשת.

המבצעים, שזמינים לכלל הלקוחות באפליקציה של הרשת, כוללים אחד פלוס אחד על כלל ארוחות הרשת ומשתנים קצת מידי יום במשך תקופה של פחות מחודש. הלקוחות צריכים להוסיף דולר בודד על מנת לקבל גישה למבצעים וסיכוי לזכות בכרטיס הזהב. ניתן לקוות שברשת יציגו מבצע דומה לקראת חג החנוכה בארץ ועד שזה יקרה, חובבי מקדונלד'ס בישראל יצטרכו להסתכל בקנאה על חבריהם בארה"ב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו