פפסי סמור'ס | צילום: מתוך הטוויטר של פפסי

חדש: פפסי בטעם שלושה טעמי פפסי

כן, גם אנחנו לא בדיוק מבינים מה קורה פה, אבל למעשה מדובר בטעם חדש של המשקה, שמגיע עם הוראות הרכבה לשלושה טעמים שייצרו טעם אחד • עדיין לא הבנתם? זה מפורט יותר בכתבה

מהדורות מוגבלות של משקאות קלים בטעמים פחות שגרתיים, יש שיגידו משונים, הן כבר עניין שבשגרה. קוקה קולה בטעם חלום? אתם ערים לגמרי. בטעם חלל? כבר טופל. פפסי מייפל? הולך מעולה ליד הפנקייקס. עכשיו מגיעה הברקה נוספת של פפסי עם טעם חדש נוסף, או ליתר דיוק - שלושה טעמים שמרכיבים יחד טעם אחד. סליחה, מה?

נסביר: פפסי הכריזה השבוע על סדרת משקאות חדשה - The S’mores Collection, הכוללת פחיות בשלושה טעמים: מרשמלו קלוי, שוקולד וקרקר גראהם (ביסקוויט דק בטעמי דבש וקינמון). בעולם האמיתי, זה שמחוץ לפחית, מרכיבים משלושת המאכלים הללו את קינוח הסְמוֹר - הלחם של המילים Some ו-More, כי כולם תמיד רוצים עוד ממנו.

הסמור הוא מעין סנדוויץ' מביסקוויטים שביניהם שמים מרשמלו ושוקולד, עוטפים בנייר כסף ומחממים במדורה, עד שהמרשמלו והשוקולד נמסים ויוצרים עיסה מתוקה ודביקה. סמורס פופולריים במיוחד בצפון אמריקה, שם ניתן למצוא מהדורות מיוחדות של חטיפים וממתקים ששואבים השראה מהקינוח המקורי.

עכשיו, כאמור, תופסת פפסי מקום של כבוד ליד הקומזיץ עם משקה סמורס משלה. המרקחת המוגזת מחולקת לשלושה משקאות שונים, שאותם יש לערבב זה בזה ממש כמו קוקטייל, עד לקבלת היחס הרצוי ביניהם. שומרים אמונים לשוקולד? שפכו יותר פפסי שוקולד, המחוזק בקקאו ובמעט וניל. מתחשק לכם יותר מרשמלו קלוי? מזגו יותר מהטעם ההוא, שהוא גם טיפ-טיפה מעושן. בא לכם יותר על ביסקוויט הדבש הקינמוני? בבקשה.

אף שפפסי ממליצה למיקסולוג המתחיל להשתמש בכמויות שוות של כל טעם, כלומר שליש שוקולד, שליש מרשמלו ושליש ביסקוויט גראהם, החברה גם גורסת ש"אי אפשר לטעות בהכנת סמורס" וטוענת כי ניתן להפיק מהמהדורה החדשה אינספור טעמים שונים, בהתאם ליחס בין שלושת המשקאות.

אז איך משיגים את פחיות הפלא האלה? בעיה: פפסי ארה"ב ייצרה 2,000 ערכות סמורס בלבד, והיא מחלקת אותן דרך הרשתות החברתיות שלה לזוכים מאושרים. לרוע המזל, הם לא יהיו מישראל. מישהו פה מעוניין להרים את הכפפה וליצור פפסי בטעם רוגלך? ערגליות? קרמבו?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...