החרק שמגעיל את אמריקה הופך לחטיף שוקולד

חנות בארה"ב מציעה ללקוחותיה ממתק מפתיע במיוחד – חטיף ציקדה מצופה שוקולד • הממתק נוצר לרגל עונת הזיווג של החרקים הדי מגעילים, המתרחשת פעם ב-17 שנה – ובמהלכה בוקעים מאות מיליארדי ציקדות הממלאים את בתי האמריקנים

ציקדות מצופות שוקולד

רובכם אוהבים מתוקים, וזה הגיוני, אך למרות זאת, כלל לא בטוח שחטיף השוקולד הבא יגרה אתכם במיוחד. המוצר החדש שמוצע כעת למכירה במדינת מרילנד שבארה"ב הוא חטיף ציקדה מצופה שוקולד.

המעדן החדש, שנמכר בחנות בשם "Chocolates & Confectios", נוצר לרגל עונת הזיווג של חרקי הציקדה, ג'וקים גדולים שאמנם לא עושים שום דבר אך מתרבים בכמויות אדירות וממלאים את בתי האמריקנים הנגעלים, שמעלים את התמונות והסרטונים לרשתות החברתיות.

עונת הרבייה שלהם מתרחשת פעם ב-17 שנה ובמסגרתה בקעו ברחבי ארה"ב מאות מיליארדים של החרקים הרעשניים. מסעדות ומומחי אוכל אמריקניים החלו לעסוק בשאלה כיצד ניתן לנצל את הגל האדיר של החרקים גם מבחינה קולינרית, וזאת על רקע הטרנד העולמי החדש העוסק בחיפוש תחליפי חלבון לבשר בקר.

ציקדה, Getty Images

כפי שהסביר השף של המסעדה, נדרשים כמה שלבים כדי להכין את הציקדות לאכילה. לאחר שאוספים את החרקים, צריך להקפיא אותם. כשרוצים להכין אותם, צריך להרתיח אותם, לטבול אותם בשמן ואז לשים אותם במכונת בישול באוויר חם (מה שנקרא Air Fryer). בתום התהליך, הציקדות מוכנות להטבלה בשוקולד מומס – והנה לכם ממתק שכולל לא רק את היתרונות הבריאותיים של הקקאו, אלא גם את חלבוני הציקדות. אם תרצו "להתפרע", תוכלו גם לטבול את החקרים בפונדו.

כמובן שלא כל הגולשים אהבו את הרעיון של אכילת חרקים עם שוקולד, אך כמה גולשים בטוויטר ציינו כי הם טיגנו את הציקדות או הכינו מהם סוג של משקה.

אם תרצו, אגב, להזמין כבר כעת את חטיף הציקדה מצופה השוקולד, כדאי שתדעו שהחנות מציינת שהיא חווה גל הזמנות עצום שמכלה בכל פעם את הכמות שהיא מכינה.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Chouquette Chocolates (@chouquetteus)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר