"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

הביקורת הנוקבת של ניב גלבוע והמחשבה על דוכן בדובאי: כוכב הרשת פותח הכל

גמליאל אדרי, האיש שפותח את התיאבון עם שיפקה קטנה, לוגם שלוק קר של ענבים לרענון הקיבה ומחרפן את טיקטוק עם טעימות השווארמה שלו - ממשיך לכבוש ערים נוספות • לצד ההצלחה, גמליאל סיפר לנו על הביקורות הקשות, המחירים המופקעים, והמחשבה על מעבר לים

,עודכן
0השמעה

ראיון עם גמליאל אדרי // צילום: משה בן שמחון

יותר מחמישה סניפי שווארמה ברחבי הארץ ואלפי צפיות: את ההצלחה הזו זוקף לזכותו כוכב הרשת גמליאל אדרי, שמספר לנו בראיון מיוחד על השאיפות להצליח בחו"ל, על החיבוק שמקבל מצד עוקביו, הביקורת שחטף ממבקר האוכל ומה כל כך ייחודי במנת השווארמה שמגיש.

אדרי הוא טיקטוקר כריזמטי עם 288,000 עוקבים. במקצועו הוא ספר גברים, אבל תשוקתו לשווארמה הביאה אותו לפני כשנתיים לבקר בדוכני שווארמה בכל רחבי הארץ, שם הוא העלה את סרטוני הטעימות שלו שהובילו לאלפי צפיות. ההצלחה ברשתות באה על שכרה ובשנה האחרונה אדרי הקים ארבעה דוכני שווארמה מוצלחים בראשל"צ, חדרה, ת"א, ונתניה, כשבקרוב הוא צפוי לפתוח בערים נוספות.

גמליאל אדרי מספר על ההצלחה,צילום: משה בן שמחון

לצד אהבה הגדולה שמקבל מעוקביו, גמליאל הכיר את הצד הפחות נעים בעולם הקולינרי, כשקיבל ציון נמוך במדד ממבקר האוכל ניב גלבוע. בביקור שערך גלבוע בדוכן בראשל"צ, ציין כי הבשר "מתובל ומאוד מלוח". גמליאל, שלא אהב בלשון המעטה את הביקורת, הדגיש בפנינו כי "ברוב דוכני השווארמה יש יותר בשר טחון. זה יותר זול ופחות איכותי".

במקביל, גמליאל התייחס לצורת החיתוך שגלבוע מקפיד להעביר בביקורת שלו. "שווארמה שמוכרת אלף מנות ביום, זה בלתי אפשרי. אף אחד לא יכול לחתוך כל מנה בסכין. שטות אחת גדולה".

כשנשאל מה שאיפותיו, גמליאל הפשיל שרוולים והבהיר כי בתוך שנה הוא רוצה להפוך לרשת הכי מצליחה בארץ. "אני רוצה להגיע לרמה של חו"ל. יש לנו הצעות מדובאי ומיאמי, זה בתכנונים", ציין.

ובשורה התחתונה, איך המנה? אז למביני עניין, שימו לב: הבשר מרגיש איכותי וטעים, צלוי טוב, חתוך במידה מדויקת ובתיבול מדויק. נדגיש גם את טריות הסלטים שנחתכים במקום ומשפרים את המנה. במנה קיבלנו 180 גרם בשר בפיתה, אך יש שיטענו כי מדובר בכמות מועטה יחסית. ועדיין, אחלה מנת שווארמה במחיר סופר משתלם.

נדגיש כי מי שעומד מאחורי ההצלחה המטאורית הוא בראל שטיינפלד, הבעלים של הרשת "הגלגל של שרדר" והזכיין של סניף ראשון לציון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר