"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקצין שנפצע בעזה מצטרף לריאליטי

זיו שילון, שנפצע קשה ממטען חבלה, ישתתף בריאליטי חדש העוסק בגברים שמתמודדים עם ניהול בית ללא נשותיהם • בין המשתתפים גם ערן זהבי

,עודכן
צילום: קוקו // יתמודד עם ניהול בית וילדים. זיו שילון

זיו שילון שנפצע בעזה והפך לסמל, מגיע לריאליטי:שילון יהיה אחד המשתתפים בדוקו ריאליטי החדש של ‭ - HOT‬"כשהנשים עזבו את הבית".

שילון, מ"פ בחטיבת גבעתי לשעבר, נפצע קשה מאוד ב-‭,2012‬ סמוך למבצע "עמוד ענן" בעזה. מטען חבלה התפוצץ וידו השמאלית נקטעה. ידו הימנית נפגעה, אך שוחזרה לאחר שישה ניתוחים.

שילון התאושש והפך סמל לנחישות, ומאז הוא מרצה במאות ארגונים וחברות בארץ ובעולם. הוא עובד עם נוער בסיכון, עם חיילים פצועים ואנשים בעלי מוגבלויות. הוא עצמו סיים כמה וכמה מרתונים וחצה את קו הסיום של "איש הברזל".

הפורמט "כשהנשים יעזבו את הבית" מגיע במקור מבית ה-‭BBC‬ ושודר כבר בבריטניה, בקנדה, בארה"ב ובמדינות נוספות. הוא עוסק בשאלה מה יקרה לגברים אם יום אחד הנשים שלהם יעזבו וישאירו אותם להתמודד עם ניהול הבית, הילדים והחיים עצמם.

את הגרסה הישראלית ינחהאלי יצפאן, וישתתפו בה גם עדי לאון וערן זהבי.

רוצים להיות דיירים בבית "האח הגדול"?

וואו: הלוק החדש של איתי לוי

זלזול בצופים: העולם לא שייך לצעירים

"איש הניסים": פרופגנדה פרו-פלשתינית

פרויקט מיוחד: שנת 2020 בסיפורים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר