"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גיא הוכמן נגד דוד דביר: "פגע בי"

הצצה לפרק שישודר הערב בקשת 12: הקומיקאי מגיב לציון הנמוך שקיבל מהשופט וזועם: "יצאתי משם עצבני"

,עודכן
0השמעה
גיא הוכמן מתוך "רוקדים עם כוכבים". צילום: קשת 12

הדרמה מאחורי הקלעים של תוכנית "רוקדים עם כוכבים" מתפתחת בפרק שישודר הערב בקשת 12.גיא הוכמן, הקומיקאי שמנסה להוכיח כי הוא יודע גם לרקוד, מגיב לביקורת הקשה שספג מהשופטדוד דביר, לאחר שהאחרון העניק לו ציון נמוך במיוחד שהוציא אותו משלוותו והותיר אותו מאוכזב מאוד מהשיפוט.

במהלך ההצצה לפרק שישודר הערב, המראיין ציין בפני הוכמן: "הקהל ממש עף עליך בריקוד הראשון". הוכמן נזכר ברגעי השיא: "כשהורדתי את החולצה, אתה שומע כמו איזה גול בקהל, יואו! ואז אמרתי, אוקיי, בוא ניתן את ההוכמן. הרגשתי טוב. אני רואה את הקהל מוחא כפיים, ואני רואה גם את אנה מחייכת, ואפילו חיים מחייך"

"זה לא היה מספיק"

אולם, רגע השיא התחלף במהירות לאכזבה. בעוד חיים השופט אמנם פרגן, דוד דביר נקט בגישה שונה בתכלית. דביר אמר בנחרצות: "קומיקאי אתה, אין ויכוח. תוריד אותו, ממש לדרגת אפס" הוכמן טען בתגובה: "הקהל נהנה, אני יודע להרגיש את זה. לשופטים מקצועיים, זה לא היה מספיק".

לאחר שהשופטים העניקו את הציונים - "חמש, חמש, חמש ושלוש", הוכמן לא הסתיר את תסכולו מהציון שנתן דביר. "דוד פגע בי, פגע בי. שלוש? יצאתי משם עצבני. הם לגמרי החמירו, הריקוד היה טוב, סתם, מבאס, סתם מבאס, זה הכי טוב שנתנו".

רוקדים עם כוכבים,

למרות המתיחות והציון המאכזב, הוכמן מצא נחמה ברגע של תמיכה משפחתית מחממת לב מאחורי הקלעים. "ואז מאחורה, אני רואה את רום הגדול שלי, ואז את עוז באים אליי ומחבקים אותי", שיתף הקומיקאי ברגע האישי שסגר את הערב, כשהוא מתייחס לבניו שהגיעו לחזק אותו בדיוק ברגע הנכון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר