"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מלחמת הסרטונים של נתניהו ואיזנקוט: הטלוויזיה מנהלת את הקמפיין

בעוד הארץ מתאוששת מ-7 באוקטובר, נתניהו ואיזנקוט משגרים זה על זה סרטונים ויראליים • הקמפיין כבר התחיל, ונדמה שהערוצים מנהלים את הבחירות יותר מהמועמדים

,עודכן
0השמעה
איזנקוט, נתניהו. צילום: גדעון מרקוביץ, לעם

עונת הבחירות החלה

המועמד לראשות הממשלה גדי איזנקוט הוציא לדרך את הקמפיין שלו בסרט שנעשה עליו בתוכנית "עובדה". רה"מ בנימין נתניהו לא נשאר חייב, ובערב החג מיהר להוציא סרטון ויראלי שבו מצביעי ימין וצופי 14 מתוארים כמוקצים בארוחות משפחתיות, בעיקר של אשכנזים.

חג שמח לכולם! 🇮🇱❤️pic.twitter.com/FROoMXkl8n

— Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו (@netanyahu)May 21, 2026

בתגובה איזנקוט מיהר להוציא סרט נוסף, שבו נראה בית בקיבוץ רגע אחרי טבח 7 באוקטובר, כדי להזכיר את האחריות של ביבי לסיפור, וגם את העובדה שבערוץ 14היתה שקופית על המסך באותם רגעים.

כמו רוצה לומר: לא ראש הממשלה רלוונטי ולא הערוץ רלוונטי. לרגע נדמה שמדובר בכלל בקרב בין ערוצי טלוויזיה, ולא בין מועמדים לראשות הממשלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר