"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי הפציעה: משה נוסבאום חזר למערכת החדשות

העיתונאי הוותיק, שנפגע בחודש שעבר בעת שחצה כביש, הגיע לעבודה ופגש את חבריו • התקבל בנחשול של אהבה ומחיאות כפיים • "אני לומד לחיות עם המגבלות", סיפר בעבר

,עודכן
0השמעה
משה נוסבאום חזר למערכת. צילום: צילום מסך - עמוד האינסטגרם של N12

העיתונאי הוותיק משה נוסבאום חזר היום (ראשון) למערכתחדשות 12, שם חיכו לו כל החברים והקולגות במחיאות כפיים ובחיבוקים. לא מדובר בעוד ביקור במשרד, אלא בהגעה שנושאת משמעות מיוחדת:בחודש שעבר נוסבאום מעד ונפצע בזמן שחצה כביש בהרצליה. הוא הובהל לבית החולים עם חבלה בראשו, ומצבו הוגדר בינוני.

חזרתו למערכת עוררה התרגשות רבה בקרב הנוכחים, כאשר רבים מהם מיהרו לגשת אליו, לברך ולשאול לשלומו. האווירה במקום הייתה חמה במיוחד, וניכר כי מדובר ברגע משמעותי עבור מי שליווה את מערכת החדשות לאורך שנים רבות ונחשב לדמות מרכזית בה.

View this post on Instagram

A post shared by החדשות - N12 (@n12news)

ההתמודדות עם מחלת ניוון השרירים

נוסבאום, שעובד בחברת החדשות מאז הקמתה, חשף בשנת 2022 כי חלה ב-ALS. מוקדם יותר השנה התארח בתוכניתה של אופירה אסייג וסיפר על הקשיים שמלווים אותו: "בסך הכול אני בסדר. יש לי אמנם נסיגה מסוימת, אבל בדרך כלל היא לא משבשת לי את שגרת החיים. אני לומד לחיות עם המגבלות שלי. חוץ מהמגבלה בדיבור, יש לי גם קושי בבליעה וירידת כוח, בעיקר ביד ימין. אני לא יכול להרים את הנכדים, או לשיר ברדיו בנסיעה. בשבוע שעבר הנכד שלי בן השנתיים ביקש שאקריא לו ספר - את זה אני כבר לא יכול לעשות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר