"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דניאל גרינברג: ''סבסטיאן קרע אותי''

העונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים" טרם עלתה, אבל דניאל גרינברג כבר מרגישה את האינטנסיביות על בשרה • לאחר סבב חזרות מפרך עם הפרטנר שעדיין לא ידוע מי הוא, הכוכבת שיתפה את עוקביה ברגעי המשבר • "אמאל'ה, מה קורה פה?"

,עודכן
0השמעה
מוכנה לעונה החדשה. צילום: האינסטגרם של דניאל גרינברג

נראה שהדרך לניצחון רצופה בזיעה, דמעות ולא מעט פלסטרים:דניאל גרינברג, שמתכוננת במרץ לעונה הקרובה של"רוקדים עם כוכבים"(קשת 12), העלתה היום (שני) סדרת סרטונים מהחזרות שמוכיחים כי מדובר בעבודה קשה לכל דבר.

באחד הסרטונים נראית גרינברג כשהיא יושבת על רצפת הסטודיו, מותשת לחלוטין, ופניה מכוסות בידיה. "סבסטיאן קרע לי את הצורה היום שתדעו", כתבה בסטורי, כשהיא מתייחסת לפרטנר שלה לרחבה, הרקדן האלמוני סבסטיאן שטרם נחשף - "סשן שני של חזרות - Done".

דניאל גרינברג: ''סבסטיאן קרע אותי''

''אמ'אלה, מה קורה פה''

הדרמה לא נעצרה שם. בסרטון נוסף ששיתפה, גרינברג הראתה מקרוב את "נזקי הקרב": שלפוחיות כואבות ודימום בכפות הרגליים, תוצאה של שעות ארוכות בנעלי הריקוד הלוחצות. "כן, קבלו, אמא'לה, תראו מה קורה פה''.

העונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים" צפויה לעלות בקרוב, ואם לשפוט לפי הסטוריז של גרינברג, הרמה הולכת להיות גבוהה, והקרבות על הרחבה יהיו צמודים מתמיד.

תקבל ציון 10 מהשופטים?,צילום: שי פרנקו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר