המגנים. צילום: יח"צ

קאמבק קטלני: צוות גיבורי העל של מאוורל חוזר לפעולה אחרי עשור

וגם: נפרדים (סופית) מ"המכשפים מווייברלי פלייס", הדרמה המוזיקלית של אמזון מסתיימת מוקדם מהצפוי, והכוכב ההוליוודי מעביר להילוך גבוה בסדרת מרוצי מכוניות מושקעת במיוחד • חדשות הטלוויזיה

אקורד סיום

יאללה ביי, צילום: יח"צ

אמזון פריים וידאו ביטלה את דרמת הנעורים המוזיקלית "הראנאראונדס" ("The Runarounds") אחרי עונה אחת בלבד. הסדרה, שהגיעה לשירות הסטרימינג מבית ענקית המסחר המקוון בתחילת בספטמבר האחרון, עסקה בקבוצת צעירים שבדיוק סיימו תיכון והקימו להקת רוק בתקווה להימלט מהעתיד האפור שנסלל להם. על סדר היום: מרד נעורים, אהבות חמקמקות והרבה מוזיקה. עם זאת, נראה שהחבר'ה לא עמדו בקצב,  שכן הרייטינג של הסדרה היה דליל למדי. מצד שני, לא הכל אבוד: הלהקה עצמה תמשיך לפעול בעולם האמיתי (כלומר, שלנו), עם אלבום בכורה וסיבוב הופעות צפון אמריקני שבדרך. היה יכול להיות הרבה יותר גרוע.

תולה את המטאטא

מספיק ודי, צילום: יח"צ

העונה השלישית של "המכשפים מווייברלי פלייס: הדור" הבא" תהיה האחרונה שלה, והאמת היא שלא מדובר בעונה על מלא אלא "באירוע טלוויזיוני בן ארבעה פרקים" שיביא את סיפורה של משפחת רוסו לסיומה, כך נמסר מטעם דיסני פלוס. הצילומים ייצאו לדרך השבוע כאשר הכוכבת סלינה גומז, שגם מפיקה, גם תביים את הפרק הראשון. זו הפעם הראשונה שגומז בת ה-33 מנסה את כוחה מאחורי המצלמות, אז נאחל לה בהצלחה.

"המכשפים מווייברלי פלייס: הדור הבא" היא קומדיית מצבים משפחתית אמריקנית עם טוויסט קסום, שמהווה המשך ישיר ל"המכשפים מווייברלי פלייס" המקורית והאהובה, ששודרה במשך ארבע עונות בערוץ דיסני (זוכרים שהיו פעם ערוצים "רגילים"?) בין 2007 ל-2012. לא מכירים? תשאלו את הילדים. 

לא מפרפר בניוטרל

דניס קוויד. דוהר על המסלול, צילום: יח"צ

הכוכב ההוליוודי דניס קווייד ("הרחק מגן עדן", "הקשר המיוחד", "יופי מסוכן") יוביל את "כביש הרעם" ("Thunder Road") – סדרת דרמה חדשה מבית AMC ("שובר שורות", "המתים המהלכים") שמרחשת בעולם מרוצי המכוניות ומופקת בשיתוף ליגת הנסקאר היוקרתית.

קווייד בן ה-71 יגלם בפרויקט השאפתני את דווייט וויטלוק, נהג מרוצי נסקאר אגדי העומד בראש שושלת שבה כל תוצאה מלבד חציית קו הסיום ראשונים לא באה בחשבון. בטבלת המשימות: דינמיקות משפחתיות, יריבויות סוערות וסיפורים שמעולם לא סופרו מאחרי הקלעים של אחד מענפי הספורט הפופולריים ביותר בארה"ב.

זו הפעם הראשונה שליגת הנסקאר תוצג בסדרת דרמה, זאת אחרי שתפסה את מרכז הבמה בסרט המיתולוגי "ימי הרעם" עם טום קרוז מ-1990 (תודו שקרוז וקווייד די מזכירים זה את זה בימים אלה), ובסדרת הדוקו "נסקאר: מהירות שיא" בנטפליקס. קווייד עצמו פנוי עכשיו להובלות, שכן סדרת הטלוויזיה האחרונה שלו, דרמת המתח "האפי פייס" שבה גילם רוצח סדרתי, בוטלה אחרי עונה אחת בלבד.

חגיגה למעריצי מארוול

לפעמים חלומות מתגשמים, צילום: יח"צ

כל חברי המגנים (The Defenders) יופיעו בעונה השלישית של "דרדוויל: נולד מחדש". כזכור, צוות הגיבורים שמורכב מדרדוויל (צ'רלי קוקס), ג'סיקה ג'ונס (קריסטן ריטר), לוק קייג' (מייק קולטר) ואיירון פיסט (פין ג'ונס), כיכבו בסדרות משלהם עוד כשהזיכיונות הטלוויזיוניים שלהם הוחזקו על ידי נטפליקס, ואיחדו כוחות ב-2017 במיני סדרה שנקראה על שמם.

כעת, תמונות מהסט של "דרדוויל נולד מחדש", שפורסמו על ידי סוכנויות צילום אמינות, מוכיחות כי ריטר, קולטר וג'ונס יצטרפו כולם לקוקס בעונה הבאה של "דרדוויל: נולד מחדש" שתגיע לדיסני פלוס בשנה הבאה. העונה השנייה של הסדרה, שגם בה מתארחת ריטר כג'סיקה ג'ונס, משודרת בימים אלה ותסתיים במאי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...