"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דן חלוץ חושף: יודע מי נפגעה מהבכיר בלשכת נתניהו
הרמטכ"ל לשעבר מתראיין לרוני קובן בכאן 11 ומתייחס לשורת סוגיות ביטחוניות ופוליטיות • במהלך הריאיון הוא חושף פרט מפתיע בנוגע לפרשת החשד באונס בלשכת ראש הממשלה
דן חלוץ ב"פגישה עם רוני קובן" . צילום: כאן 11

דן חלוץ חושף: יודע מי נפגעה מהבכיר בלשכת נתניהו

הרמטכ"ל לשעבר מתראיין לרוני קובן בכאן 11 ומתייחס לשורת סוגיות ביטחוניות ופוליטיות • במהלך הריאיון הוא חושף פרט מפתיע בנוגע לפרשת החשד באונס בלשכת ראש הממשלה

מערכת תרבות היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הרמטכ"ל לשעבר דן חלוץ, ממובילי מחאת קפלן, יתראיין ב"פגישה עם רוני קובן"בכאן 11ויתייחס לשורת סוגיות ביטחוניות ופוליטיות - ובהן חשיפה מפתיעה בנוגע לפרשה רגישה בלשכת ראש הממשלה.

חלוץ מסביר בריאיון כי הוא מכיר כבר שלוש שנים את פרטי המקרה שבו בכיר בלשכת ראש הממשלה חשוד באונס, ואף יודע מי היא האישה שנפגעה לכאורה.

דן חלוץ ב"פגישה עם רוני קובן" %2F%2F באדיבות כאן 11

בנוגע למלחמה באיראן, חלוץ מעריך כי היא תסתיים ככל הנראה במשא ומתן, גם אם לא יושגו כל היעדים, אך מדגיש כי עצם הכניסה למלחמה הייתה מוצדקת.

עוד בריאיון: פגישתו בעבר עם בנימין נתניהו והערכתו כלפיו כ"פוליטיקאי הטוב בעולם"; ביקורת על בני גנץ שלטענתו הפר הבטחה שלא להצטרף לנתניהו; הניסיון לשכנע את ראשי האופוזיציה להצטרף למחאה ולמאבק לשחרור החטופים; התייחסות לביטוי המזוהה עמו "מכה קלה בכנף"; ומבט אישי על השפעת מלחמת לבנון השנייה עליו.

"פגישה עם רוני קובן" תשודר במוצאי שבת אחרי החדשות, בכאן 11.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...