יהודה לוי לזוג מחתונמי: "שימו פוקוס על הלב - לא על הציפורניים"

העונה החדשה של ״המירוץ למיליון״ (קשת 12) יצאה הערב לדרך - גם על המסך, וגם באירוע השקה חגיגי שאליו הגיעו מנחה התכנית יהודה לוי, 14 הזוגות שמתחרים וגם משתתפים בולטים מעונות עבר • אחד הזוגות במירוץ: צמד שהשתתף ב"חתונה ממבט ראשון" אך לא נשאר בזוגיות

יהודה לוי. צילום: נדב צור

בזמן שהעונה החדשה של ״המירוץ למיליון״ יצאה לדרך על המסכים, הגיעו משתתפי תכנית הריאליטי לאירוע השקה במסעדת ״קלארו״ בתל אביב. גם המנחה, יהודה לוי, הגיע לשם, לחגוג עם המשתתפים ולענות על שאלות העיתונאים הסקרנים.

יוסי עזרא וחן דריקס מחתונמי והמנחה יהודה לוי בהשקה של המרוץ למיליון // עדי נירמן, משה בן שמחון

עוד הגיעו לאירוע זוגות בולטים מהעונה הקודמת: הזוכות אן ולי אברהמי, הפיינליסטים ספיר אביסרור וליאור דאבח וענבר בן עטיה ואבישי רגב, וכן איציק ואסתי סוקולובסקי ועמית חן ורותם רביבו.

ספיר אביסרור וליאור דאבח, צילום: נדב צור

בין הזוגות שמשתתפים בעונה יש גם זוג אחד שמגיע מריאליטי אחר: יוסי עזרא וחן דריקס מ"חתונה ממבט ראשון" אמנם לא שרדו את הזוגיות בתוכנית הפופולרית, אבל נשארו חברים והחליטו לעשות סיבוב ריאליטי נוסף - הפעם במירוץ למיליון.

השניים סיפרו לנו מה סוד הקשר ביניהם ואיך בכל זאת זה עובד, והמנחה, יהודה לוי, נכנס רגע לראש של הפסיכולוג מ״חתונמי״, וסיפק להם עצות זוגיות.

יוסי עזרא וחן דריקס, צילום: נדב צור

המירוץ למיליון 2026 יצא הערב לדרך ולראשונה - משתי נקודות שונות בעולם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר