"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רייטינג: רביב דרוקר חזר להגיש - וניצח את יעקב ברדוגו

קרב הקצוות האידיאולוגי בין שני המגישים/פרשנים על רצועת 19:00 ממשיך להיות צמוד • בפריים טיים: רשת 13 רושמת ערב מוצלח במיוחד כש"אהבה חדשה" עוקפת שוב את "הפטריוטים" עם נתון דו-ספרתי • וגם: הנתון של "ארץ נהדרת"

,עודכן
0השמעה
יעקב ברדוגו ורביב דרוקר. יריבים מרים - גם בלוח השידורים. צילום: קוקו, אורן בן חקון

יום השידורים של אתמול (רביעי) סיפק תמונת מצב מורכבת ומרתקת בקרב בין שני ערוצים. בעודערוץ 14ממשיך להוות יריב שקול ואף מוביל ברצועות מסוימות,רשת 13רשמה אמש ערב מוצלח במיוחד עם ניצחונות אסטרטגיים בפריים טיים ובלייט-נייט, כשהיא משאירה את "הפטריוטים" מאחור.

הקרב הצמוד ב-19:00: ראש בראש מדי יום

רצועת השעה 19:00 הפכה לזירת ההתגוששות המרכזית, כאשר הקרב בין "אזור בחירה" (רשת 13), של רביב דרוקר (וברוך קרא), לבין "שבע עם שלזינגר וברדוגו" (ערוץ 14) מוכרע מדי ערב על חודן של עשיריות האחוז. סיכום ביניים של השבוע מציג תמונת מצב צמודה במיוחד:

  • ביום ראשון:ברוך קרא ניצח עם 6.0% לעומת 5.4% לשלזינגר (שהגיש לבד).

  • ביום שני:המטוטלת עברה צד – ברדוגו ושלזינגר ניצחו עם 5.4% מול 4.8% של קרא.

  • ביום שלישי:הניצחון נשאר אצל ברדוגו ושלזינגר עם 6.1% מול 5.9%.

  • ואמש (רביעי): רביב דרוקר חזר לכסא המגיש ורשם מהפך, כשרשם 5.9% מול 5.6% של ערוץ 14.

נתוני צפייה - סמי-פריים (19:00-20:00)

תוכניתערוץרייטינג (%)
המהדורה המוקדמתקשת 1210.9%
אזור בחירהרשת 135.9%
שלזינגר וברדוגועכשיו 145.6%
שבע עם איילה חסוןכאן 112.7%

החדשות: ערוץ 14 שומר על כוחו

בגזרת המהדורות המרכזיות, ערוץ 14 שומר על יציבות במקום השני. המהדורה המרכזית 14 השיגה 7.5%, בפער בטוח מול חדשות 13 שהסתפקה ב-6.1%. בפסגה, חדשות 12 מובילה בבטחה עם 15.1%.

נתוני צפייה - מהדורות החדשות

תוכניתערוץרייטינג (%)
חדשות 12קשת 1215.1%
המהדורה המרכזית 14עכשיו 147.5%
חדשות 13רשת 136.1%
חדשות 11כאן 113.4%

הפריים טיים: ארץ נהדרת מביסה, רשת עוקפת

בשיא הערב, "ארץ נהדרת" (קשת 12) הוכיחה עליונות מוחלטת עם נתון של 17.6%. בקרב על הסגנות, רשת 13 רשמה הישג נאה כאשר הריאליטי "אהבה חדשה" השיג נתון דו-ספרתי של 10.1% ועקף את "הפטריוטים" (עכשיו 14) שרשמו 9.0%.

נתוני צפייה - פריים טיים

תוכניתערוץרייטינג (%)
ארץ נהדרתקשת 1217.6%
אהבה חדשהרשת 1310.1%
הפטריוטיםעכשיו 149.0%
החוקר והרבכאן 113.0%

הלייט נייט: הצינור מוביל על 14

גם ברצועת הלילה נרשם ניצחון לרשת 13 בקרב על המקום השני. "הצינור" השיגה 6.5% וגברה על התוכנית "80 טון" (ערוץ 14) שרשמה 5.7%. את הרצועה הוביל גיא פינס (קשת 12) עם 7.0%.

פריים שני (לייט נייט)

תוכניתערוץרייטינג (%)
גיא פינסקשת 127.0%
הצינוררשת 136.5%
80 טוןעכשיו 145.7%
חדשות הלילהכאן 111.8%
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר