"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נועם בתן הוא הזוכה ב"כוכב הבא לאירוויזיון"

בתום גמר מותח וביצועים מפעימים, המתמודד נועם בתן כבש את הקהל והשופטים - וייצג את ישראל באירוויזיון 2026 • דוז פואה!

,עודכן
0השמעה
נועם בתן. השנה בלי בלדה. צילום: אורטל דהן זיו

גמר"הכוכב הבא לאירוויזיון"יצא לדרך בשידור חי בקשת 12 הערב (שלישי) ובתום משדר חגיגי הוחלט שנועם בתןייצג את ישראל על הבמה הגדולה והצבעונית ביותר בעולם. בסקר שערכנו בקרב קוראי "היום", הם הצביעו לזוכה המאושר.

באדיבות קשת 12

סקר הכוכב הבא לאירוויזיון - ונראה שאין ספק,צילום: צילום מסך

המתמודדים שירה זלוף, נועם בתן, גל דה פז ואלונה ארז התמודדו על הזכות להיות נציגי ישראל באירוויזיון 2026, שייערך בחודש מאי בווינה. דה פז פתחה את הערב עם השיר "Fame" של איירין קארה, שזיכה אותה ב-72 נקודות מהשופטים. בהמשך ביצעה את "All I Ask" של אדל. ארז עלתה מיד אחריה וביצעה את "Make You Feel My Love" של בוב דילן, שזיכה אותה ב-70 נקודות מהשופטים.

ביצוע הגמר הראשון של גל דה פז,צילום: אורטל דהן זיו

בתן ביצע את "ניצחת איתי הכל" של עמיר בניון וקיבל 70 נקודות. בהמשך שר בצרפתית את "Dernière danse" של אינדילה. זלוף שרה את "אהבה" של אושר כהן וקיבלה 62 נקודות מהשופטים. בהמשך ביצעה "Hopelessly Devoted To You" של אוליביה ניוטון-ג'ון.

אלונה ארז. הגיעה למקום הרביעי והמכובד,צילום: אורטל דהן זיו

בתום הסיבוב הראשון, הקהל החליט שאלונה ארז היא זו שהגיעה למקום הרביעי והוחלט שהיא לא תייצג את ישראל באירוויזיון: "אני מרוצה מהמקום שלי, מפה זה רק להתפתח", אמרה ארז.

במהלך הערב נשמעה מעל הבמה קריאה חד משמעית להשבתו של החלל החטוף רן גואילי, מגן עלומים, שגופתו עדיין מוחזקת בשבי חמאס - ושום שמחה אינה שלמה עד שהוא יושב לקבורת עולמים בישראל.

ביצוע הזכייה של נועם בתן // באדיבות קשת 12

בתום הסיבוב השני, קרן פלס העניקה 8 נקודות לשירה זלוף, 10 נקודות לגל דה פז ו-12 נקודות לנועם בתן. שירי מימון העניקה ניקוד זהה וכך גם עדן חסון, איתי לוי ואסף אמדורסקי - כל שולחן השופטים העניק דוז פואה לבתן. פרשני האירוויזיון של כאן 11, עקיבא נוביק ואסף ליברמן, העניקו ניקוד זהה.

לאחר ההכרזה על בתן כזוכה, הוא אמר: "כל כך מתרגש, תודה רבה לכולם שבחרתם בי. אני אעשה את המקסימום, כל מה שאני יכול. לייצג את המדינה שלנו זו זכות כל כך גדולה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר