"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מאיה ורטהיימר: "היה מתמודד שנעלב ממני"

המנחה של "אהבה חדשה" סיפרה ל"היום" על העונה החדשה והסוערת שצפויה לעלות ברשת 13 • "זו העונה שיצאה משליטה, זה מטורף מה שמצפה לצופים"

, עודכן
0השמעה
מאיה ורטהיימר  , רשת 13
מאיה ורטהיימר . צילום: רשת 13

מאיה ורטהיימר, מנחת התכנית "אהבה חדשה", לא חסכה בסופרלטיבים כשהתבקשה לתאר את העונה החדשה. חיוביים, כמובן, שלא לומר בומבסטיים. הבוקר (חמישי) התקיימה השקת העונה החמישית עם המשתתפים החדשים בווילה דלאל בתל אביב. האווירה הייתה מלאה בחיוכים והתרגשות, אך לא היה קשה לנחש מה מצפה לצופים על המסך - בלאגן, ריבים ודרמות סוערות.

מאיה ורטהיימר בהשקה על אהבה חדשה | אסף הדר, משה בן שמחון, עומרי זינגר

בעונה הקודמת, הזיכרון המרכזי של הצופים היה הסכסוך בין ליר עוז לניצן גריב, שהגיע לשיא כששחר מנע לכאורה את "גניבת החבר", למרות שהגיע במקור לשידוך עבור ניצן. גם העונה החמישית מבטיחה ריגושים: על פי שיחות עם המנחה והמשתתפים, הדרמות והאמוציות התעלה על כל העונות הקודמות.

"היה רגע שמישהו כאילו נעלב ממני, והייתי בהלם. החבר'ה באוזנייה צעקו לי 'לאאא', ואני ניסיתי להישאר רגועה – אבל זה פשוט מטורף מה שמצפה לצופים", הוסיפה ורטהיימר בראיון ל"היום" . "אני לא מבינה למה עדיין קוראים לתכנית 'אהבה חדשה'. צריך לקרוא לה 'הולי פאק', זו העונה שיצאה משליטה".

העונה החמישית של "אהבה חדשה" תעלה ביום ראשון, ה-4 בינואר 2026 ברשת 13.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר