"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוכבי הסדרה המיתולוגית התאחדו - אבל למה לא כולם?
ג'רי סיינפלד וג'וליה לואי-דרייפוס התאחדו עם לארי דייוויד למפגש חג המולד שהצית את הרשת • הגולשים דרשו לדעת: איפה ג'ורג' וקריימר?
"סיינפלד". צילום: יחצ

כוכבי הסדרה המיתולוגית התאחדו - אבל למה לא כולם?

ג'רי סיינפלד וג'וליה לואי-דרייפוס התאחדו עם לארי דייוויד למפגש חג המולד שהצית את הרשת • הגולשים דרשו לדעת: איפה ג'ורג' וקריימר?

סוכנויות הידיעות
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

הקומיקאיג'רי סיינפלד, השחקנית ג'וליה לואי-דרייפוס ויוצר הסדרה"סיינפלד"לארי דייוויד נפגשו בשבוע שעבר למפגש חג מולד פרטי שהפך לוויראלי ברשתות החברתיות.

"היצורים התעוררו... ערב חג המולד 2025", כתב סיינפלד באינסטגרם לצד תמונה של השלושה מחויכים יחד. המגיבים שאלו מיד על חברי "סיינפלד" הנעדרים - ג'ייסון אלכסנדר ומייקל ריצ'רדס. "ג'ייסון לא בא? ג'ורג' מתעצבן!", כתב משתמש אחד, בעוד אחר דרש: "איפה קריימר?". תגובות הגולשים היו מלאות בציטוטים מפרקי הסדרה, כמעט שלושה עשורים אחרי שסיימה את שידורה ב-1998.

הפוסט הצית מחדש ספקולציות על אפשרות לחידוש הסדרה, מה שסיינפלד דחה ב-2021. עם זאת, הספקולציות לא נרגעות. הסדרה כולה עברה לנטפליקס ב-2024, מה שהוביל מומחים לטעון שאפילו סרט חד-פעמי ימשוך תשומת לב רבה.

תמונות ערב חג המולד לא סיפקו רמזים לתוכניות כאלה, אך הן הוכיחו שתמונה אחת מחופשת החג של השלושה עדיין מעוררת את הקהל לצטט כל פאנץ' ליין מהסדרה האגדית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...