"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ערוץ i24 לעובדים: פרשו עכשיו ותקבלו עד 20 אלף שקל
לאחר שהנהלת i24 הודיעה כי הבעלים החליטו לדלל את אחזקתם בערוץ, ועד העובדים אמר כי השינויים הצפויים יכללו פיטורים • הוועד הציע לעובדים לשקול בחיוב את הצעת ההנהלה לפרוש בהסכמה
פטריק דרהי. צילום: יהושע יוסף

ערוץ i24 לעובדים: פרשו עכשיו ותקבלו עד 20 אלף שקל

לאחר שהנהלת i24 הודיעה כי הבעלים החליטו לדלל את אחזקתם בערוץ, ועד העובדים אמר כי השינויים הצפויים יכללו פיטורים • הוועד הציע לעובדים לשקול בחיוב את הצעת ההנהלה לפרוש בהסכמה

אילי זילברברג
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בערוץ החדשות i24הרוחות גועשות בימים האחרונים, לאחר הודעת ההנהלה כי הבעלים, חברת אלטיס שבשליטת בעלי הוט פטריק דרהי - החליטו לדלל את אחזקתם בערוץ.

בקרב העובדים ההודעה התקבלה בהפתעה, והמשמעויות עדיין בבירור. היום, שלח ועד העובדים של הערוץ הודעה לעובדים - ובו הובהר שהערוץ ״עומד בפני שינויים נרחבים שההנהלה עדיין לא התחילה לדון בהם - אך ברור שהם יכללו פיטורי עובדים״. עוד נמסר, שמי שיפרוש מהערוץ עד סוף השנה יוכל לקבל מענק פרישה בסך 10-20 אלף שקל.

הוועד הציע לעובדים לשקול בחיוב להיעתר להצעת ההנהלה לפרישה בהסכמה - משום ש״אנחנו לא יודעים כמה עובדים יבקשו בהנהלה לשחרר, וייתכן בהחלט מצב שבו עובדת או עובד יוותרו כעת על האופציה לצאת עם מענק, ובכל זאת יימצאו את עצמם בעוד כמה שבועות או חודשים בלי עבודה ובלי המענק״.

עם זאת, הובהר ש״הערוץ ימשיך לפעול במטרה להמשיך לצמוח ולהוות גורם משמעותי כגוף תקשורת יציב ומוביל בשוק המדיה״.

ברקע עומדת האפשרות לאיחוד בין חברת החדשות של ערוץ 13, שסובל תקופה ארוכה מקשיים כלכליים, לבין ערוץ i24. מהלך כזה צפוי להיתקל בקשיים רגולטוריים עקב הבעלות הצולבת של דרהי בחברת הוט, אך ייתכן שהקשיים הללו ייפתרו עם אישור רפורמת התקשורת של קרעי, שאמורה להקל על האיסורים בבעלויות צולבות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...