"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בשידור חי: כוכבי "ארץ נהדרת" התפרצו לאולפן "חדשות הבוקר" עם ניב רסקין
הסערה גרמה להפסקת חשמל בחדרי האיפור של התוכנית הסאטירית לקראת שידור הערב • שני כהן, אלי פיניש, עלמה זק ורועי בר נתן מצאו מקלט חם באולפן החדשות הצמוד
בעקבות הסערה: כוכבי "ארץ נהדרת" פרצו לאולפן. צילום: קשת 12

בשידור חי: כוכבי "ארץ נהדרת" התפרצו לאולפן "חדשות הבוקר" עם ניב רסקין

הסערה גרמה להפסקת חשמל בחדרי האיפור של התוכנית הסאטירית לקראת שידור הערב • שני כהן, אלי פיניש, עלמה זק ורועי בר נתן מצאו מקלט חם באולפן החדשות הצמוד

,עודכן
0השמעה
[object Object]

כוכבי"ארץ נהדרת"חוו הפתעה בלתי צפויה, כאשר מזג האוויר הסוער גרם להפסקת חשמל בחדרי האיפור במהלך ההכנות לתוכנית הערב.

שני כהן, אלי פיניש, עלמה זק ורועי בר נתן קפצו חצי מאופרים להתחמם באולפן הצמוד של תוכנית "חדשות הבוקר" עם ניב רסקין.

כוכבי ארץ נהדרת התפרצו בשידור חי לאולפן חדשות הבוקר עם ניב רסקין. קרדיט: קשת 12

המצב יצר סיטואציה קומית בלתי מתוכננת בשידור חי. סופת ביירון הגיעה במלוא עוצמתה לישראל, כך נראה, וגם אם לא ייגרם יותר מדי נזק, רגעי הומור יהיו כאן בשפע - בתקווה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו