"מוגזמת". צילום: יחצ

אחרי עונה אחת בלבד: נטפליקס מבטלת שלוש סדרות

נטפליקס מבטלת סדרות אנימציה למבוגרים בעקבות ביקורות פושרות, הקומדיה החדשה של יוצרת "בנות" לא חוזרת לעונה שנייה וסדרת הפנטזיה המשפחתית תגיע בקרוב לסיומה • חדשות הטלוויזיה: מהדורת קינסולים

השלישייה הסוגרת

נטפליקס ביטלה לא פחות משלוש סדרות אנימציה למבוגרים אחרי עונה אחת בלבד. מדובר בקומדיית הפנטזיה "חתולים מתפוצצים" שמבוססת על משחק הקלפים המצליח באותו השם; בדרמה המדממת "דמדומי האלים" ברוח המיתולוגיה הנורדית מבית היוצר של הקולנוען זאק סניידר; ובריבוט האנימציה המשונה לסיטקום הסבנטיז "זמנים טובים".

"דמדומי האלים", צילום: יחצ

שלוש הסדרות, שמצאו את דרכן לשירות הסטרימינג במהלך 2024, לא יצרו יותר מדי באזז והתמודדו עם ביקורות פושרות במקרה הטוב (מלבד "זמנים טובים" שנקטלה טוטאלית), לא יקבלו, כאמור, פרקים חדשים. על פניו לא נראה שמדובר בהפסד גדול כל כך.

נגמר בחתונה

גם הדרמה הקומית "מוגזמת" של נטפליקס לא תשוב לעונה שנייה. הסדרה, שעליה חתומים לינה דנהאם ("בנות") ובעלה לואיס פרבר ולמעשה קיבלה השראה ממערכת היחסים האמיתית של השניים, אומנם לא בוטלה על מלא, שכן הכוונה מלכתחילה, כך לפני דנהאם, היתה ליצור סדרה מוגבלת כשהעונה הראשונה הסתיימה בחתונתם של בני הזוג.

כך או כך אל תצפו להמשך, לפחות לא בקרוב. "מי יודע, אולי בעתיד ירגיש נכון לבדוק מה קורה איתם שוב, אבל כרגע אני עושה את ה'מרי פופינס' שלי וממשיכה למשפחה (הדמיונית) הבאה שזקוקה לי", אמרה דנהאם בפאנל טלוויזיה שהתקיים בשבוע שעבר בניו יורק.

סוף הדרך

העונה הרביעית של דרמת הפנטזיה המשפחתית וחוצת הדורות והזמנים "הדרך הביתה", שתעלה לשידור בארה"ב באביב הקרוב, תהיה האחרונה שלה, כך הודיעה רשת הולמרק האמריקנית.

"הדרך הביתה", צילום: יחצ

שלוש העונות הראשונות של הסדרה הבינג'ית והממכרת באופן בלתי מוסבר בכיכובן של צ'יילר לי ואנדי מקדואל זמינות לצפייה בישראל ב-yes, וההערכה היא שגם העונה הרביעית תגיע אלינו בשנה הבאה.

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...