החייזר האדום ברקוני, שפרץ לתודעה ב־2023 דרך סרטונים ויראליים נוקבים ומלאי אמת כואבת - וצבר מאז מאות אלפי עוקבים ברשתות החברתיות - נוחת בתאגיד השידור כאן בסדרה חדשה.
הסדרה, שתשודר בכאן 11, תכלול 6 פרקים, 6 דוחות ו־6 נושאים בקומדיה משולחת כל רסן. בסדרה ישתתפו ברקוני, אביתר האפס, אלון הצלם ומחסובק המפיקה. ברקוני יבקר גם אצל כמה מומחים בתחומם: אגם רודברג, מאיה ורטהיימר, מירי מסיקה, שאול אמסטרדמסקי ורבים נוספים.
בתוכנית מגזין שבועית ("ערב חדש מריר" או "העולם הערב חייזרי"), ברקוני, חייזר אדום פרווה בעל אינטליגנציית־על ואפס סבלנות, ידווח לכוכב האם שלו רשמים מן המתרחש בישראל שבכדור הארץ, רגע לפני שהכל נגמר.
במרכז כל מהדורה ייצא ברקוני לכתבת עומק, שבמהלכה יחקור בכל פעם נושא המעסיק את בני האדם וינסה לחוות אותו בעצמו, כמו אהבה, כסף ואפילו מוות, ויספק תיעוד של הטעויות האנושיות שגרמו לכל להתרסק.
בימים אלה, הרוויים חוסר אמון, חשדנות ופילוג, ברקוני יספק חדשות מנקודת המבט היחידה שיכולה להיחשב אובייקטיבית: זו שלא איכפת לה מאף אחד מהצדדים, ובזה לכולם באותה מידה.
כוכב הסדרה ביקש (דרש) להוסיף: "שלא תעז להוציא את ההודעה הזאת, יא אפס, שום דבר לא נכון פה, אני לא משתף פעולה עם אף גורם אנושי".
הצילומים לסדרה מתחילים בימים הקרובים. חברת ההפקה היא גרין פרודקשנס.
