מי אמר חרם? הסדרה "ילד רע" בהישג בינלאומי מדהים

היציאה עטורת השבחים מועדת לפרס האמי הבינלאומי, בקטגוריית סדרת הדרמה הטובה ביותר • הבשורה המשמחת מגיעה ימים ספורים לאחר שזכתה בפרס בפסטיבל ברלין

"ילד רע". צילום: באדיבות HOT ו-NEXT TV

הסדרה עטורת השבחים "ילד רע" של HOT מועמדת לפרס האמי הבינלאומי בקטגוריית סדרת הדרמה הטובה ביותר. גיא מנסטר מגלם את דמותו של דין, נער שנכלא במוסד לעבריינים צעירים ומתיידד עם צעיר שמרצה מאסר עולם בגין רצח.

מי שיצרו את הסדרה הם רון לשם והגר בן אשר והיא מבוססת על סיפור חייו של דניאל חן, השותף ביצירתה. הסדרה זכתה בפרסי האקדמיה לסדרת הדרמה הטובה ביותר ובפרס סדרת הדרמה הטובה ביותר בפסטיבל ברלין.

מתוך הסדרה "ילד רע". היצירה הישראלית חיה וקיימת, צילום: באדיבות HOT, SIPUR וטדי הפקות

אורי גל, סמנכ"ל השיווק והתוכן בקבוצת HOT: "המועמדות של 'ילד רע' לפרס האמי היא רגע מכונן עבור עולם היצירה הטלוויזיונית בישראל והוכחה לכך ש-HOT אינה רק שחקן תוכן מוביל בישראל אלא מותג תוכן עולמי. זהו גם מסר ברור לעולם שהיצירה הישראלית היא כאן כדי להוביל, לרגש ולהותיר חותם".

אמיליו שנקר, מנכ״ל SIPUR: "המועמדות לאמי היא עדות לעוצמה של היצירה הישראלית וליכולת שלנו לספר סיפור מקומי שמרגש ומטלטל קהלים בכל העולם. זהו רגע גאווה עצום לנו ולתעשיית הטלוויזיה הישראלית כולה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר