"קוקסינל זאת אני, תירגע": ספיר ברמן כמו שעוד לא ראיתם

הערב בקשת 12: "ספיר" - סרט הדוקו החדש על השופטת הטרנסג'נדרית שהיממה את עולם הכדורגל בישראל ובעולם • קבלו הצצה

ספיר ברמן. צילום: מאור אלקסלסי

הערב (רביעי) ישודר בקשת 12 סרט הדוקו החדש "ספיר" - על שופטת הכדורגל הטרנסג'נדרית הראשונה בישראל - ספיר ברמן. רגע לפני שישודר, קבלו הצצה קטנה ממנו.

הצצה לסרט הדוקו על שופטת הכדורגל ספיר ברמן // מתוך קשת 12

בשנת 2021, בצעד היסטורי, אמיץ וחסר תקדים - ברמן חשפה כי החלה בהליך התאמה מגדרית ומעתה יש לפנות אליה בלשון נקבה. חודש לאחר מכן, שפטה משחק ראשון כאישה בליגת העל.

בקטע מתוך הסרט שישודר הערב, נראית ברמן מרגיעה את השחקן אלון תורג'מן, שקילל שחקן יריב ואומרת לו: "קוקסינל זאת אני, תירגע. קח אוויר, תירגע".

"במגרש כדורגל בכל העולם מקללים, ובטח את השופטים. בסופו של דבר היא מקבלת ציונים טובים על השיפוט, כל הקללות עוברות לידי, זה לא משפיע עליי בכלל", מסביר אביה של ספיר, ליאור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר