מאור ברוכמן אולי מחוץ ל"אח הגדול", אבל נמצאת בכל תוכנית אחרת

מאור ברוכמן עשתה המון רעש כדיירת ב"אח הגדול", עד לכדי תלונות לרשות השניה לטלוויזיה ולרדיו • לבסוף גם הצופים החליטו שהיא לא תישאר שם והיא הודחה בתכנית ששודרה במוצאי שבת • אבל בזמן שהצופים והדיירים שלחו אותה לדרכה, ב"רשת 13", דווקא מתקשים להיפרד ומזמינים אותה לכל תכנית אפשרית, אולי מתוך תקווה שכמו שסחבה על גבה את העונה עד כה, היא תצליח גם לסחוב ערוץ כושל

הדו"ח היומי. צילום: צילום מסך רשת 13

לרשת 13 קשה להיפרד ממאור ברוכמן. במוצ"ש אמנם הודחה מ"האח הגדול", אבל מאז אין יום שבו היא לא מככבת בערוץ. יום אחד התראיינה ל"הצינור", למחרת התארחה בתוכנית הפאנצ'ים של שלום אסייג, וביום השלישי ליוותה אותה מצלמה בדיזנגוף סנטר ותיעדה עוברי אורח שנתקלו בה. אתמול היתה ברוכמן אורחת הכבוד של "הדו"ח היומי" - מחצית מתוכנית הצהריים הוקדשה רק לה.

עם טילטיל בפאנל,

"הרבה שואלים אותי אם כואב לי הגב, כי סחבתי את העונה על הגב שלי", אמרה אתמול בשידור, והדגישה כי נתוני הרייטינג מוכיחים כי בשני הפרקים של "האח הגדול" מאז הדחתה - הרייטינג "צנח משמעותית". לידה ישב טילטיל, שקצת ניסה להתווכח איתה (כי את הצ'ק הוא מקבל מהערוץ), אבל כשהיא צודקת - היא צודקת.

רעל על המסך. ההדחה של מאור ברוכמן מ"האח הגדול", צילום: רשת 13

מאור ברוכמן היא מאור קטן באפלה ששוררת ברשת 13. הערוץ השוקע מחפש משקיעים שיצילו לו את התחת לפני שייגמר הכסף ויורידו את השאלטר. לפיכך, רבים מרגישים שהרנסנס הזמני שמתרחש בטבלאות הרייטינג הוא ההזדמנות האחרונה להציל ת'מועדון. כי אם "האח" מנצח בקביעות בפריים־טיים את קשת ומושך איתו למעלה עוד כמה תוכניות (אפילו את החדשות), אז מה הפלא שכל מה שנותנים עכשיו בערוץ - זה רק מאור ברוכמן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר