לרשת 13 קשה להיפרד ממאור ברוכמן. במוצ"ש אמנם הודחה מ"האח הגדול", אבל מאז אין יום שבו היא לא מככבת בערוץ. יום אחד התראיינה ל"הצינור", למחרת התארחה בתוכנית הפאנצ'ים של שלום אסייג, וביום השלישי ליוותה אותה מצלמה בדיזנגוף סנטר ותיעדה עוברי אורח שנתקלו בה. אתמול היתה ברוכמן אורחת הכבוד של "הדו"ח היומי" - מחצית מתוכנית הצהריים הוקדשה רק לה.
"הרבה שואלים אותי אם כואב לי הגב, כי סחבתי את העונה על הגב שלי", אמרה אתמול בשידור, והדגישה כי נתוני הרייטינג מוכיחים כי בשני הפרקים של "האח הגדול" מאז הדחתה - הרייטינג "צנח משמעותית". לידה ישב טילטיל, שקצת ניסה להתווכח איתה (כי את הצ'ק הוא מקבל מהערוץ), אבל כשהיא צודקת - היא צודקת.
מאור ברוכמן היא מאור קטן באפלה ששוררת ברשת 13. הערוץ השוקע מחפש משקיעים שיצילו לו את התחת לפני שייגמר הכסף ויורידו את השאלטר. לפיכך, רבים מרגישים שהרנסנס הזמני שמתרחש בטבלאות הרייטינג הוא ההזדמנות האחרונה להציל ת'מועדון. כי אם "האח" מנצח בקביעות בפריים־טיים את קשת ומושך איתו למעלה עוד כמה תוכניות (אפילו את החדשות), אז מה הפלא שכל מה שנותנים עכשיו בערוץ - זה רק מאור ברוכמן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו