"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מפסיקים את השידור, האש מתקרבת אלינו": דני קושמרו מתפנה מאולפן חדשות 12
כדי למנוע אסון שיכול להתרחש בעקבות התפרצות האש, התבקשו עורכי ושדרני חדשות 12 לפנות את המקום • דני קושמרו הכריז בשידור: "באופן חריג התבקשנו להתפנות, משהו שמעולם לא קרה, כדי לצאת מכאן בשלום" • מדוברות חדשות 12 נמסר: ״בהתאם להנחיית כבאות האש על פינוי היישוב נווה אילן, חדשות 12 תעבור בזמן הקרוב לשדר מאולפני הרצליה"

Loading...

קושמרו יוצא מהאולפן בשידור חי: "באופן חריג, נתבקשנו להתפנות מכאן" // מתוך חדשות 12

"מפסיקים את השידור, האש מתקרבת אלינו": דני קושמרו מתפנה מאולפן חדשות 12

כדי למנוע אסון שיכול להתרחש בעקבות התפרצות האש, התבקשו עורכי ושדרני חדשות 12 לפנות את המקום • דני קושמרו הכריז בשידור: "באופן חריג התבקשנו להתפנות, משהו שמעולם לא קרה, כדי לצאת מכאן בשלום" • מדוברות חדשות 12 נמסר: ״בהתאם להנחיית כבאות האש על פינוי היישוב נווה אילן, חדשות 12 תעבור בזמן הקרוב לשדר מאולפני הרצליה"

שני נחשוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

עםהתפשטות השריפות,גם היישוב נווה אילן קיבל הוראת פינוי. בנווה אילן ממוקמות מערכות החדשות של ערוצים 12 ו-13.

חדשות ערוץ 13 התפנו בשלב מוקדם יותר של היום, ובשלב זה אנשי החדשות משדרים מהאולפן ברמת החיל בתל אביב.

הסטורי של קושמרו, צילום: אינסטגרם

באולפן חדשות 12, הכריז המגיש דני קושמרו בשידור, ממש אחרי רקע הכתובית שאומרת "שרפות הענק: אלפי תושבים פונו": "באופן נדיר, חריג, נתבקשנו להתפנות מכאן מהשידור, משהו שמעולם לא קרה. האש מתקרבת אלינו כאן בנווה אילן, אנחנו מפסיקים את השידור כדי לצאת מכאן בשלום".

מדוברות חדשות 12 נמסר: ״בהתאם להנחיית כבאות האש על פינוי היישוב נווה אילן, חדשות 12 תעבור בזמן הקרוב לשדר מאולפני הרצליה, באופן מסודר עם יונית לוי וצוות השידורים שלנו. אנו נשמעים כל העת להנחיות גורמי הביטחון והבטיחות״.

יונית לוי המשיכה את השידור מאולפני הרצליה, ואמרה: "אנחנו כאמור בשידור הזה כאן, מהאולפנים בהרצליה, בזמן שחברינו בנווה אילן מתפנים בגלל השריפה, ובעודנו מנסים להבין עוד קצת מה קורה, בואו ניתן תמונה על מה שידוע לנו", ופנתה לכתב ניר דבורי לפרטים נוספים.

מערכת החדשות של כאן 11 לא משדרת מנווה אילן אלא מתוך העיר ירושלים, ולכן ממשיכה לשדר כרגיל.

כאן, תאגיד השידור הישראלי:"בשל התגברות האש בהרי ירושלים והמשך פינוי הישובים, מערכת כאן חדשות בטלוויזיה וברדיו ימשיכו לעדכן כל העת ממוקדי השריפה. במהלך המשדר ישולבו קטעים מתוך טקס הדלקת המשואות המוקלט. הטקס המלא ישודר במקביל - בערוץ כאן חינוכית (אפיק 80), בערוץ מכאן (אפיק 33), בכאן BOX וברדיו ברשת מורשת".

חדשות 13:"בעקבות שריפות הענק, התקיימה בצהריים הערכת מצב בחדשות 13, שבה התקבלה החלטה לפנות את העובדים מנוה אילן ולהעביר את שידור המהדורה המרכזית לאולפני רמת החייל. חדשות 13 תמשיך לעדכן את הצופים בשידור חי ככל שיידרש על ההתפתחויות מכל מוקדי השריפה, תוך שידור טקס הדלקת המשואות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...