לאחר שתי עונות בלבד: סדרת הטלוויזיה בוטלה במפתיע

Peacock סגרה את השאלטר על "מבוסס על סיפור אמיתי" • הקומדיה השחורה, שהושקה ב-2023 ומשודרת בישראל ב-yes וב-HOT, דווקא נהנתה מביקורות סבירות, שכאמור לא הספיקו • גם הסדרה בכיכובו של כדורסלן ה-NBA סטפן קרי בוטלה אחרי עונה אחת

"מבוסס על סיפור אמיתי". צילום: יחצ

שירות הסטרימינג האמריקני Peacock ביטל במפתיע את הסדרה "מבוסס על סיפור אמיתי" לאחר שתי עונות, כך דווח אמש (שלישי) מעבר לים.

קומדיית המתח השחורה בכיכובם של קיילי קווקו ("המפץ הגדול") וכריס מסינה ("מינדי", "חפצים חדים") עסקה בזוג בורגני ממוצע שמתמודד עם קשיים כלכליים והיריון ראשון – וכאילו שזה לא מספיק, מסתבכים עד מעל הראש אחרי שהם חושדים ששרברב שהזמינו לביקור הוא בעצם רוצח סדרתי מסוכן והופכים את החשדות שלהם לפודקסט פשע אמיתי.

"מבוסס על סיפור אמיתי", צילום: יחצ

הסדרה, שהושקה ב-2023 וזמינה לצפייה בישראל ב-yes וב-HOT, נהנתה מביקורות סבירות והחזיקה מעמד 16 פרקים. מעבר לכך, בנובמבר האחרון, עם השקת העונה השנייה, נשאלה השואו-ראנרית של הסדרה, אנני ויסמן, האם צפויה ל"מבוסס על סיפור אמיתי" עונה שלישית – והיא השיבה "נצטרך לחכות ולראות, אבל זה מרגיש לי שיש עוד מה לספר". אז זהו, שלא.

"מבוסס על סיפור אמיתי", צילום: יחצ

כמו כן ביטלה אתמול Peacock את קומדיית הספורט המדוברת "קצר וקולע" (בישראל ב-yes וב-HOT) אחרי עונה אחת בלבד, שהתגלתה בדיעבד כאיירבורל מהדהד.

כוכב ה-NBA סטפן קארי גילם בסדרה גרסה של עצמו עצמו, לצד הקומיקאי אדם פאלי ששיחק את דני גרוסמן – בחור שהיה בנערותו סנסציית כדורסל מבטיחה, אבל פספס את ההזדמנות והפך לאדם ממורמר ששקוע בחובות. גרוסמן יוצר קשר עם חברו הוותיק סטפן קרי כדי שיעזור לו לשקם את חייו, אבל מתברר שהחיבור ביניהם – לא רק בסדרה אלא גם במציאות – לא היה מנצח.

באמת "קצר וקולע", צילום: יחצ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר