"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מי ישתתף בספיישל פסח החדש של "בואו לאכול איתי"?

תוכנית הדוקו-בישול הסאטירית חוזרת עם ספיישל נוסף לחג האביב, כשהפעם מגיעים משתתפים מפתיעים • כל השמות והפרטים בפנים

,עודכן
0השמעה
לוגו "בואו לאכול איתי". צילום: כאן 11

בכאן 11 חושפים הבוקר (שני) שהם ממשיכים במסורת פסח של "בואו לאכול איתי" והפעם בספיישל אנשי קולינריה, לא פחות. מדובר בשבוע של חמש ארוחות חג מפוארות שיתחיל מיום ראשון ב-13 באפריל אחרי החדשות ומדי ערב.

המשתתפים שייקחו חלק בשבוע הספיישל לפסח הם:

סמדי וקנין בומבה– פיינליסטית "מאסטר שף", מבשלת אוכל עדתי.

סמדי וקנין בומבה,צילום: כאן 11

ניסן שור- סופר, תסריטאי ובמאי, ובעל טור בעיתון. בעבר היה מבקר אוכל תחת השם הבדוי "ביצה עלומה".

ניסן שור,צילום: כאן 11

נועה (דואה) לוי- שימשה כשפית למסעדות נחשבות בתל אביב והיום היא גם שפית פרטית.

נועה (דואה) לוי,צילום: כאן 11

שחף שבתאי- שף בעל שם עולמי, עם מסעדות בלונדון שנחאי וישראל.

שחף שבתאי,צילום: כאן 11

גל זהבי- יוצר תוכן, כוכב רשת וצלם אוכל עם מאות אלפי עוקבים ועשרות מיליוני צפיות בחשבונות הסושיאל. הוא פודי מושבע, חוקר אוכל ובוגר בית ספר לבישול.

גל זהבי,צילום: כאן 11

בשנה שעברה השתתפו בספיישל פסחהראשוןשל התוכנית האהובה משתתפים אייקוניים מעונות קודמות: רועי עידן, בוגר עונה 3; גילי שמחה, בוגרת עונה 5; אורלי יחזקאל, בוגרת העונה הראשונה; קציעה אלדר, בוגרת עונה 5; ורועי אלעני, בוגר עונה 7.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר