"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכבי "קופה ראשית" חושפים כיצד תשפיע המתקפה האיראנית על העונה החדשה

בהקרנה של שני הפרקים הראשונים של העונה החמישית והחדשה של סדרת הלהיט של כאן 11, הקאסט שיתף איך הצילומים סיפקו קודם כל אסקפיזם בשבילם, למה הסדרה הזאת היא נס מבחינתם ועוד • בצל המלחמה, הנוכחות באירוע הרגישה כמו עולם מקביל

,עודכן
0השמעה

פרמיירה לעונה החמישית של "קופה ראשית". צילום: גיל קרמר

יממה אחרי אחד הערבים היותר דרמטיים שעברו על המדינה בשנה האחרונה, כשראש הממשלה פיטר את גלנט וטראמפ ניצח בבחירות מעבר לים, התקיים במה שהרגיש, או לפחות זו התחושה שניסו ליצור - עולם מקביל.

מדובר היה בהקרנה של שני הפרקים הראשונים של העונה החמישית והחדשה של סדרת הלהיט של כאן 11,"קופה ראשית", שהתקיימה בהשתתפות מיטב שחקניה - חוץ מנועה קולר שדפקה איחור אופנתי. שירה שטיינבוך לא הייתה מאשרת.

כוכבי "קופה ראשית" בפרמיירה לעונה החמישית,צילום: אור גפן

בצל המלחמה, האיום האיראני החדש ובתוספת הסוגיה המרחפת ששוב עולה לכותרות על שר התקשורת ותוכניותיו לגבי תאגיד השידור ("התאגיד הוא הנטפליקסהישראלי", אמר למשל אמיר שורוש, הלוא הוא רמזי), הקאסט שיתף איך הצילומים סיפקו קודם כל אסקפיזם בשבילם, למה הסדרה הזאת היא נס מבחינתם וכיצד היא יכולה להיות מושפעת מהמתקפה האיראנית.

העונה החמישית של "קופה ראשית": החל מ-12 בנובמבר, בימי שלישי, אחרי מהדורת החדשות, בשעה 21:30 ב-כאן11 וכאן BOX.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר