"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עובר מסך

משולש רומנטי עם רבי חתיך ושיקסע: לא סתם "רק לא זה" היא הסדרה הכי נצפית בנטפליקס

עונתה הראשונה של הקומדיה הרומנטית, שעלתה בסוף השבוע האחרון בענקית הסטרימינג וכבר התמקמה במקום הראשון בדירוג הסדרות הנצפות, מספרת על רב חתיך שמתאהב, רחמנא ליצלן, בלא יהודייה • מכאן הקלישאות והסטריאוטיפים כבר כאילו כותבים את עצמם • אך היא בהחלט סוחפת, מהנה, ממכרת וגם מצחיקה

,עודכן
0השמעה
"רק לא זה". צילום: נטפליקס, יחצ

הסיפור הרומנטי שלנו החל לפני עשרים שנה, אז שודרו במקביל שתי סדרות נעורים שסחפו אחריהן מתבגרים רבים של דור המילניאלז. אני מתכוון ל-"האו.סי" ול"ורוניקה מארס". הן היו סדרות שהתקיימו בעולמות נפרדים. שני יקומים מקבילים שלא אמורים להתחבר. ובכלל למה שיתחברו אם כאמור מדובר בשתי סדרות דרמה מתוסרטות ושונות עם דמויות שממש לא קשורות זו לזו?

פלאש־פורוורד עשרים שנה קדימה: מי חלם שאיכשהו בסוף סת' כהן, הנער החנון מ"האו.סי", יגמור עם ורוניקה מארס - הטיינג'רית החוקרת? אבל לטלוויזיה חוקים משלה, והנה השחקנים שגילמו בזמנו את שני כוכבי הנעורים ההם,אדם ברודיוקריסטן בל, מובילים היום סדרה חדשה בנטפליקס, שכל כולה סיפור על יקומים מקבילים שאיכשהו מתחברים בניגוד למוסכמות.

"רק לא זה" (Nobody Wants This), שעונתה הראשונה עלתה בסוף השבוע האחרון בנטפליקס וכבר התמקמה במקום הראשון בדירוג הסדרות הנצפות, מספרת על רב חתיך (ברודי) שמתאהב, רחמנא ליצלן, בשיקסע בלונדינית (בל) המתפרנסת מפודקאסט על סקס ומערכות יחסים. מכאן - הקלישאות והסטריאוטיפים כבר כאילו כותבים את עצמם.

"רק לא זה",צילום: יחצ

ממש כמו שאי אפשר לייצר קומדיה רומנטית בלי שיהיה בה איזהמשולש אוהבים(במקרה הנוכחי, אקסית אובססיבית שמעיקה על הזוגיות שלהם) ותמיד יש קונפליקט שמפריע להם לממש את אהבתם (לפחות עד שהבחורה הגויה תסכים להתגייר) - אז כנראה גם שאי אפשר באמת לעשות בימינו סדרה על התבוללות בלי לתבל אותה בהמון סטריאוטיפים על יהודים ויהדות. מבדיחות על אף ארוך וגפילטע פיש ועד אמא יהודייה לוחצת ודומיננטית.

הקלישאות והסטריאוטיפים כבר כאילו כותבים את עצמם. "רק לא זה",צילום: יחצ

כי בסופו של דבר, ובסופה של עונה בת עשרה פרקים, זה מה שזה בדיוק. "רק לא זה" בהחלט סוחפת, מהנה, ממכרת וגם מצחיקה, אדם ברודי וקריסטן בל ממש לא איבדו מהקסם והכריזמה שלהם גם עשרים שנה אחרי, ויש כאן גם כמה שחקני משנה נהדרים (למשל וילה מ"יורשים" וג'ונה מ"ויפ", שמגלמים את אחותה ואת אחיו), אבל מעבר להכל זו בסך הכל סדרה על הכיף שבהתבוללות ועל שני יקומים מקבילים - רבי ושיקסע - שמתעקשים להתחבר.

"רק לא זה" | נטפליקס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר