חבורת "הופה היי" המקורית. צילום: משה שי

קאמבק היסטורי: תוכנית הילדים המיתולוגית "הופה היי" חוזרת בהרכב חדש

הסדרה ששיגעה את ילדי ישראל במשך כעשור עומדת לשוב למסך • מי יהיו חברי ההרכב החדש שיחליף את החברים האייקוניים והוותיקים מתוכנית המקור?

[object Object]

דור הטיקטוק והמסכים כנראה לא ממש ידע מה לעשות כשתצעקו לו "הופה" ותמתינו למשמע ה-"היי", וסביר שלא שמע על העיזה לילוש, אבל מתברר שהתוכנית המיתולוגית חוזרת, והפעם בגרסה מחודשת.

דורות של ילדים גדלו על סדרת הטלוויזיה והמותג האייקוני האהוב "הופה היי", עם השלישייה המופלאה עוזי חיטמן, יגאל בשן ויונתן מילר. השנה ימלאו 20 שנה למותו של חיטמן, וגם בשן הלך לעולמו לפני שנים אחדות - אך המותג נשאר בזיכרון ובנוסטלגיה של אלה שזכו לראות אותם.

כעת נודע כי המפיק של הסדרה המקורית יגאל בן דוד (בנדה) מתכוון ליצור את "הופה היי" בגרסת  2025 עם הערכים עליהם הושתתה סדרת המקור, בהם חברות ואהבת הארץ.

חבורת "הופה היי", צילום: ארכיון פרטי בנדה הפקות

בשלב זה מתחיל המלהק מורן מרציאנו במלאכת הליהוק של השלישייה החדשה שתוביל את הסדרה והמופע המדוברים, שיביים אבי דור. לילוש כבר מתגעגעת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...