"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הימתחו להקשב: נחשף תאריך עליית העונה האחרונה של "המפקדת"

כאן 11 חשפו את תאריך השידור של העונה החדשה של הסדרה האהובה, שזכתה בעבר בתשעה פרסים בטקס פרסי האקדמיה לטלוויזיה • הפרקים החדשים יתרחשו חמישה חודשים לאחר סיום עלילת העונה הקודמת

,עודכן
0השמעה
"המפקדת". צילום: ורד אדיר

כאן 11חשפו היום (ראשון) את תאריך השידור של העונה החדשה והאחרונה של "המפקדת", הדרמה הקומית זוכת פרסי האקדמיה של הערוץ.

העונה, בהפקת "בלאק שיפ הפקות סרטים", תעלה על המסך ב-2 בספטמבר בפרק כפול, ותשודר בימי שני ורביעי, אחרי החדשות בערוץ כאן 11 וכאן BOX.

כידוע, "המפקדת" היא דרמה קומית מקורית שנוצרה בכאן 11 וזכתה בעבר בתשעה פרסים בטקס פרסי האקדמיה לטלוויזיה. בסדרה מככבים אלונה סער, נועה אסטנג'לוב, כרמל בין, גל מלכה, דור הררי, נועם לוגסי, מיה דגן ועוד.

אלונה סער ב"המפקדת",צילום: כאן 11

העונה החדשה תתרחש חמישה חודשים אחרי הדיווח של נועה (אלונה סער) וכפיר (דור הררי) למצ״ח, אודות התמונה הבעייתית שהופצה בבסיס, כשההשלכות עדיין מהדהדות בבט״ר ארז. במקביל, המפקדות ישתתפו באתגר הגדול ביותר שלהן – תחרות הפלוגה המעולה, שתאלץ את פלוגת געש להפוך מכושלת למצטיינת.

שיר הנושא שמלווה את הסדרה הוא "יאללה היינו", שהופק על ידי הצמד המוזיקלי אקו ותומר כץ, מי שאחראים על פסקול העונות הקודמות ועל הלהיטים "עיניים אליי" ו-"Oh My Life".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר