"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: הצצה ראשונה לסדרה המבוססת על אחד הספרים החשובים בהיסטוריה

"מאה שנים של בדידות", ספרו המופתי של גבריאל גארסיה מארקס, זוכה לראשונה לעיבוד טלוויזיוני מסקרן במיוחד • כמה פרקים תכלול הסדרה, מתי היא תעלה בנטפליקס ומי הבמאים המוערכים שעבדו עליה? • כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
מתוך הסדרה "מאה שנים של בדידות". צילום: באדיבות נטפליקס

"מאה שנים של בדידות", הרומן הקלאסי אשר נחשב לאחד הספרים הטובים ביותר שנכתבו מאז ומעולם, תרם רבות לזכייתו של גבריאל גארסיה מארקס בפרס נובל לספרות בשנת 1982. על אף השפעתו האדירה על עולם הספרות ולמרות שזכה להצלחה מסחרית אדירה (עם מכירת יותר מ-50 מיליון עותקים ברחבי העולם), הספר מעולם לא עובד לקולנוע או לטלוויזיה בשל איסורו של הסופר הקולומביאני (שהלך לעולמו ב-2014) לעשות כך – עד עתה.

נטפליקספרסמה אתמול (רביעי) את הטיזר הראשון לסדרה שצפויה לעלות בשירות הסטרימינג בהמשך השנה, ותכלול לא פחות מ-16 פרקים - שכבר כעת מעוררים תקווה בקרב המעריצים הרבים של הספר כי העיבוד יעשה כבוד למקור.

העיבוד החדש בוים על ידי אלכס גרסיה לופז, שביים בעבר פרקים לסדרות כמו "דרדוויל", "המכשף" ו"קאובוי ביבופ", ועל ידי לאורה מורה, שביימה פרקים לסדרות שונות, בהן " פבלו אסקובר: פטרון הרשע", ואת סרט הטלוויזיה המוערך "להרוג את ישו".

גבריאל גרסיה מארקס (ארכיון),צילום: Getty Images

הספר עוקב אחר השושלת של משפחת בואנדיה, המתפרשת על פני, ובכן, כ-100 שנים, המתגוררת בעיירה הדמיונית מקונדו. לאורך השנים מתחוללים שלל אירועים שמשפיעים על בני המשפחה השונים, תוך התבוננות על השינויים הדרמטיים שהתרחשו גם בקולומביה עצמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר