"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי שהתפטרה מרשת - זה הצעד המפתיע של גאולה אבן
העיתונאית שעזבה את תוכנית הבוקר עוברת לקשת 12, אבל לא בתפקיד מגישה • ממש בקרוב תוכלו לראות אותה על המסך
גאולה אבן בתוכנית הבוקר של רשת 13. צילום: צילום מסך

אחרי שהתפטרה מרשת - זה הצעד המפתיע של גאולה אבן

העיתונאית שעזבה את תוכנית הבוקר עוברת לקשת 12, אבל לא בתפקיד מגישה • ממש בקרוב תוכלו לראות אותה על המסך

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

העיתונאית גאולה אבן, שהתפטרה בחודש נובמבר האחרון מתוכנית הבוקר של רשת 13, מצטרפת כמשתתפת לעונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים".

התכנית, בהפקת טדי הפקות, נמצאת בליהוקים בימים אלה ותעלה בהמשך השנה בקשת 12. אבן תוכל לפזז על הרחבה לצדמריאנו אידלמן שכבר לוהק לתוכנית.

גאולה אבן ובעלה גדעון סער, צילום: גדעון מרקוביץ

כזכור, אבן נקראה להחליף את צביקה הדר, רותם ישראל ומירי מיכאלי. התוכנית לא התרוממה, הרייטינג דשדש ובהפקה החליטו על שינויים ונפרדו מכמה פאנליסטים שליוו את התוכנית. על פי גורמים, לאורך השנה היו חילוקי דעות רבים בין ההנהלה לאבן, ועזיבתה התקיימה ברוח קשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...