"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

"אם לא נאה לך - צא מהאולפן": עימות חריג במהלך השידור בין אנשי חדשות 13

אלמוג בוקר התרגז כשדבריו של הפרשן גיל תמרי עלו על אלו של האורח באולפן • תמרי: "קשה לשמוע דעות שהן שונות" • בוקר: ״לא קשה לשמוע. קשה לדבר במשך חמש דקות רצוף. תכבד״

,עודכן
0השמעה

עימות בין משתתפי הפאנל במהלך שידור באולפן חדשות 13 // צילום: מתוך חדשות 13

פיצוץ באולפן חדשות 13:הכל התחיל כשדבריו של הפרשן לענייני חוץ, גיל תמרי, עלו על דבריו של האורח באולפן. בוקר ניסה לעצור את תמרי וללא הצלחה.

בוקר: ״אתה רוצה שאני אצא מהאולפן ואתה תגיש את התוכנית?״

תמרי: ״קשה לשמוע דעות שהן שונות״.

בוקר: ״לא קשה לשמוע. קשה לדבר במשך חמש דקות רצוף. תכבד״

תמרי: ״אני מבקש שאתה תכבד דעה שהיא לא מתיישבת עם שלך״.

בוקר: ״אל תבוא איתי בדעה שלי או שלך ואם לא נאה לך צא מהאולפן״

תמרי: ״מאוד נאה לי. תודה״

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר