"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אסקפיזם על רחבת הריקודים: מתי תחזור "רוקדים עם כוכבים"?

על רקע הלחימה בעזה, שמעכבת את הפקת העונות החדשות של תוכניות הריאליטי בטלוויזיה המסחרית, העונה החדשה צפויה להתעכב מעט יותר ממה שציפינו • מתי היא תעלה?

,עודכן
0השמעה
"רוקדים עם כוכבים". צילום: שי פרנקו

על פי איך שהדברים נראים כרגע, ועל רקע מלחמת חרבות ברזל שמעכבת את עולם תכני הריאליטי בטלוויזיה המסחרית, העונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים" מעט רחוקה מאיתנו - ולמי מאיתנו שמשווע לאסקפיזם על רחבת הריקודים, צפויה עוד קצת המתנה.

עדי חבשוש נחשפת. באדיבות קשת 12 (ארכיון)

העונה הבאה של ריאליטי ריקודים הסלוניים של קשת 12 צפויה לחזור רק בקיץ 2024, אך הליהוקים אליה מתחילים כבר בימים אלו.

עדי חבשוש עם הרקדנים ארטיום ומתנאל,צילום: מתוך קשת 12

בעונתה הקודמת,עדי חבשוש וארטיום ליאסקובסקיהיו הזוכים הגדולים בגמר. השניים גברו על שני הזוגות האחרים, לי ונינה, שזכו במקום השלישי, וגיה וחיים שהגיעו אל המקום השני - זאת אחרי שבועות מלאים בפסדובלה, טנגו, צ'ה צ'ה וואלס וינאי.

הפיינליסטים של "רוקדים עם כוכבים" 2023,צילום: שי פרנקו

כזכור, חבשוש הזוכה, שבמשך התוכנית רקדה עם בן זוגה ארטיום, עלתה בגמר לרחבה יחד עם מתנאל קונבסקי לאחר שארטיום נפצע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר